saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lifestyle Publishing AB – ett av Sveriges mest framgångsrika medieföretag – söker nu efter ytterligare en Account Manager / Säljare som ska stärka upp vårt säljteam i Stockholm. Vi brinner för försäljning och är otroligt stolta över våra produkter, de främsta livsstilsmagasinen i Sverige.

Som Account Manager / Säljare inom Lifestyle Publishing är du en avgörande del i vårt säljteam som idag består av 20 säljare. I rollen kommer du att dagligen bearbeta och prospektera nya och befintliga kunder. Prospekteringen sker främst via telefon men du kommer även att genomföra kundbesök.

Du är driven och älskar att göra affärer, både via telefon och i personliga möten. Du kommer att ha en individuell budget så det krävs att du är ansvarstagande och strävar efter att uppnå och överträffa dina mål. Du måste vara kommunikativ och känna dig bekväm med att göra affärer med olika typer av beslutsfattare. Du har/är även:

-       Dokumenterad erfarenhet av försäljning
-       Erfarenhet av försäljning inom media- och tidningsbranschen är det starkt meriterande
-       Flytande svenska i tal och skrift
-       Social och utåtriktad
-       Trivs i en miljö som präglas av framåtanda och ett högt tempo

Då vi värdesätter en bra gemenskap på jobbet så kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Hos oss erbjuds du en utvecklande och utmanande säljroll där du varje dag får arbeta med välkända och starka varumärken. Lifestyle Publishing är en resultatinriktad organisation som ser att löpande coachning och säljutbildning är en förutsättning för att du ska kunna bli en framgångsrik säljare. Vi är ett kreativt, expansivt företag med snabba beslutsvägar där du ges möjlighet att påverka både din personliga utveckling men också företagets framtid. Som säljare hos oss har du en fast lön + provision på din försäljning. Vi sitter i moderna lokaler centralt vid Östermalmstorg.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt!

Lifestyle Publishing AB - Vi ger ut de främsta livsstilsmagasinen i Sverige och finns nu via Lifestyle International även globalt. Lifestyle Publishing AB ger ut magasinen Lifestyle International, Lifestyle, Lifestyle Watches & Jewelry, Lifestyle Wedding, Lifestyle Wellness, Lifestyle Woman samt Swedens Best Hotels & Destination, Lifestyle Home & Country, Bad & Kök guiden & Allt om Villor & Hus.

Account Manager / Säljare inom media till Lifestyle Publishing

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb