På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid – beyond construction. NCC Industry arbetar med allt från produktion av kross- och asfaltsprodukter till utförandet av beläggningsarbeten.

Här är dina nya utmaningar
Vi på Stenmaterial inom NCC arbetar intensivt för att bli ett än mer kund- och marknadsfokuserat företag. Detta innebär att våra produkter och tjänster i vårt totala erbjudande också kommer med höga krav på kvalité och leveranssäkerhet samt långsiktig hållbarhet. Som ett led i att nå våra strategiska mål vill vi nu stärka vår organisation med en säljare i Småland.

Som utesäljare får du vara med och utveckla Sektor Stenmaterials erbjudande och skapa attraktiva och kundanpassade lösningar som driver företaget till en ännu starkare position på marknaden. Du ansvarar för försäljning och marknad inom Småland (Jönköping, Växjö, Värnamo, Vetlanda med omnejd). En viktig del i din roll är att utöka försäljningen till befintliga och nya kunder, aktivt arbeta med kundbesök för att identifiera nya affärsmöjligheter samt hitta vägar att nå kundsegment och marknader utifrån strategiska mål. Du arbetar självständigt och driver hela säljprocessen i dialog med den lokala produktionspersonalen, samtidigt som du samverkar med dina säljkollegor för att nå uppsatta försäljningsmål. Du har ansvar för hela affären från nätverkande och bearbetning av kunder till förhandlingar och uppföljning. I rollen ingår även administrativa delar.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker sig som har ett stort intresse för försäljning. Har du erfarenhet av att arbeta med försäljning av ballastmaterial är detta meriterande men inte ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid att du har en stark vilja och ett inre driv där du stimuleras av att göra affärer. Du är strategisk i ditt affärs- och försäljningstänk och kan identifiera nya affärsmöjligheter samt trivs i förhandlingssituationer.

Vi ser gärna att du har en akademisk examen, men är inget krav om du i övrigt har rätt kvalifikationer. Relevant erfarenhet från täktverksamheter och/eller anläggningsbranschen är meriterande.

Du utför ditt arbete med stort engagemang och med fokus på resultat. Som uppvisar gott affärsmannaskap och är förtroendeingivande. Att skapa långvariga kundrelationer och affärslösningar med kundfokus och kundnöjdhet är dina ledord. Som säljare är du en lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med teamet samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Du har en god kommunikativ förmåga och du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i MS Office samt erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem.  

Ytterligare information
Placering i Ubbarp, Jönköping. Tjänsten innebär en hel del resor då kundbesök är mycket frekvent förekommande. B-körkort är ett krav. 

Kom och väx!
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om rollen som Säljare till Stenmaterial? Kontakta gärna Area Manager Niklas Andersson på tfn: 076-766 89 33 alternativt HR Specialist Hanna Jakobsson på tfn: 070-088 78 53. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 2017-10-04.