saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ensto är en internationell industrikoncern, som har specialiserat sig på att utveckla, tillverka och marknadsföra elektriska system och elmateriel med energibesparing i fokus. Bolaget är grundat år 1958. Affärsverksamheten är uppdelad i tre olika affärsområden, Building Technology, Utility Networks, Industrial Solutions. Ensto koncernens omsättning är 280 Meur och personalen uppgår till ca. 1670 med verksamhet i 20 länder.

Enstos produkter har en nyckelroll i överföringen och i den dagliga användningen av elektricitet. Produkterna hittar du i elektriska installationer, belysnings- och ventilationslösningar och i flera högteknologiska reglerings- och kontrollsystem, såväl i hemmen som i officiella byggnader. Ensto är kända för avancerade och mycket energieffektiva och pålitliga produkter och lösningar som minskar nedbrytningen av vår planet. Läs mer på www.ensto.se

Befattning:

Area Sales Manager till affärsenhet Ensto (BT) Building Technology med placering Södra Sverige. Skåne alt. Småland

Ensto stärker sina positioner och söker nu en driven och kreativ säljare till produktområde Building Technology.

Vi söker dig som vill utvecklas i din säljroll och tillsammans med oss kunna lyfta försäljningen till nästa nivå. Du skall vara inriktad på att arbeta med målinriktad konceptuell försäljning som genererar god lönsamhet för oss och optimala lösningar för kunden.

För att lyckas så är du i grunden en person som vill framåt och du skall ha en egen drivkraft. Du skall brinna för att göra affärer och att vilja utvecklas i din roll som säljare/affärsman. Är du från branschen så är det givetvis meriterande men det är din personlighet och dina egna målsättningar som är avgörande för oss. Du skall ha erfarenhet från försäljning med goda resultat, vara långsiktig och ihärdig i din arbetsstil.

Du kommer till ett företag som går mot strömmen d.v.s. vi ökar våra marknadsandelar och växer på en marknad som viker på grund av konjunkturen. Detta beror på att vi har ett brett kundanpassat sortiment, högklassiga produkter och en klar ambition om våra visioner och målsättningar.

Vi erbjuder rätt person bl. a tjänstebil, fast lön med viss provision.

För att lyckas tror vi att du har:

  • Minst gymnasieutbildning.
  • Förmåga att upprätta lokal action plan.
  • Förmåga att bygga och förändra inköpsvisioner.
  • Bra kunnande inom förhandlingsteknik.
  • God presentationsteknik
  • Muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga.
  • Resultatdriven med stort eget driv.
  • Kunskap om basprogram i office paketet.
  • Erfarenhet att arbeta med CRM program.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Minst B körkort.

Lön och Övriga anställningvillkor:
Lön: Efter överenskommelse, Villkor: Enstos bonussystem utöver lön, individuell pensionsförsäkring, friskvård 6 000,- /år, Sjukförsäkring, Tjänstebil, Laptop, 30 dagars semester.

Din ansökan skickar Du snarast!

Vill du veta mer? Kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-76 39 30.

Välkommen med din ansökan!

Märk din ansökan med Saljjobb.se

logo

Area Sales Manager ENSTO, södra Sverige

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb