saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Convini – Mat och Kaffe på Jobbet - erbjuder måltidskoncept för mat, mellanmål samt kalla och varma drycker - allt som behövs för att tillgodose behovet av mat och dryck på arbetsplatser. Sedan starten 1995 har familjeföretaget Convini ökat stadigt i omsättning, antal anställda och kunder. Idag har bolaget drygt 100 anställda, över 1 300 kundföretag med måltidsbutiker och cafélösningar samt en omsättning på ca 250 miljoner kronor. En omsättning som har mer än fyrdubblats de senaste 10 åren. Convini har verksamhet i Stockholm/Mälardalen, Göteborg och Malmö med omnejd. Convini Kaffe AB som driver varmdryckskonceptet tillhandahåller marknadens bästa kaffemaskiner. Receptprogrammerade för optimal smak och kontinuerligt kvalitetssäkrade av passionerade Vending Baristas – dvs ”ditt café på jobbet”. Mer information om företaget finns på www.convini.se

Convini Kaffe AB förstärker nu säljteamet i Stockholm och söker dig med hög energinivå, god känsla för människor och som älskar att göra affärer.

Avtalssäljare Kaffe

Arbetsbeskrivning
Som säljare kommer du bidra till att etablera och öka tillväxttakten för Convinis Cafélösningar på arbetsplatsen.

  • Du bearbetar företag i Stockholm med omnejd.
  • Du ansvarar för hela säljprocessen; mötesbokning, kundbesök, offert, förhandling och signering av avtal.
  • Du utvecklar befintliga kunder i ditt distrikt och säkerställer högsta kundnöjdhet.
  • Du innehar eget budget- och resultatansvar.
  • Du har ett nära samarbete med hela säljorganisationen inom Mat och Kaffe där alla jobbar aktivt för att utveckla och bibehålla en högklassig kundvård.
  • Du presenterar koncept såväl hos kund som i Convinis showroom.

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för försäljning, har stark drivkraft och vill göra affärer på en konkurrensutsatt marknad. Att vara lyhörd för kundens behov och förmåga att komma till avslut är avgörande för att lyckas. Som person är du social, flexibel, strukturerad, uthållig och energisk.

Du har gymnasiekompetens och gärna någon påbyggnad inom exempelvis försäljning och marknadsföring samt några års erfarenhet av B2B-försäljning och nykundsbearbetning.  Du är självgående och tar eget ansvar för att skapa goda relationer. Du bör ha god förhandlingsvana och vara en lagspelare som har lätt för att samarbeta med olika människor. Tjänsten kräver B-körkort.

Vi erbjuder
På Convini arbetar vi aktivt med våra värderingar (RMI, Kundfokus, Kvalité och Mod) och Du kommer att bli en del av ett energiskt team som är engagerade, flexibla och stolta över sin höga servicegrad. Du erbjuds en intressant och utmanande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett företag som expanderar och har en spännande resa framför sig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Convinis huvudkontor i Solna.

Ansökan
Ansök genom att bifoga CV och personligt brev. Vi behandlar ansökningarna löpande, så sök redan idag! Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Niclas Dorfh på tel. 070-089 97 05. 

Avtalssäljare kaffe

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb