saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

\"\"

Bisnode söker två Affärsdrivna Major Account Manager Bank, Finance & Insurance - Stockholm

Som Major Account  Manager hos Bisnode kommer du att ansvara för att vidareutveckla och växa en kundportfölj av befintliga kunder. Du förväntas på ett proaktivt och lösningsinriktat sätt, driva och utveckla affärer med våra allra största kunder inom Bank, Finance & Insurance. Du säljer hela vårt tjänsteutbud av informationslösningar som ligger i framkant på marknaden.

I kontobearbetningen har du fokus på helheten och skapar möjligheter och vägar som ingen annan har tänkt på och ser till att alltid ta affären till avslut. Detta innebär ett övergripande ansvar för att svara på och driva komplexa säljprocesser. För att skapa värde för din kund utgår du ifrån kundens verklighet med fokus på ökad lönsamhet och förbättrade affärsprocesser. I din roll som Major Account Manager kommer du att driva egna KAM team samlade kring en eller flera stora kunder för att bygga en heltäckande lösning för kunden. I rollen kommer du att spendera mycket tid hos dina kunder och rollen är placerad i Stockholm.

Vi söker dig som

  • Drivs av att göra affärer med fokus på långsiktighet och förtroende.
  • Är ständigt på jakt efter nya affärs- och tillväxtmöjligheter.
  • Triggas av komplexitet i affärslösningen och att kunna saker som ingen annan kan.
  • Har lätt att sätta dig in i kundens verklighet.
  • Är teamorienterad och uthållig med en egen drivkraft att lyckas.
  • Har goda ledaregenskaper.
  • Har erfarenhet av försäljning mot bank/finans/försäkring

Din bakgrund

Du har en akademisk examen med inriktning mot ekonomi, marknad eller försäljning. Vidare har du troligen minst 10 års arbetslivserfarenhet, varar minst 3- 5 år avser kvalificerad och komplex försäljning med storkundsansvar. Du har vidare kompetens och erfarenhet av att sätta dig in och förstå kundens egna köpprocess samt affärsprocesser. Det är starkt meriterande om du har drivit egna KAM team. Som person är du självmotiverande, resultatinriktad relationsskapare med stark förmåga att bygga nätverk för att säkerställa din framgång.

Bisnode kan erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö i ett företag som är med och driver utvecklingen i sin bransch. Du får möjlighet att arbeta med komplex lösningsförsäljning där du aldrig är fullärd. Tillhörighet till en tillväxtkoncern med möjlighet att utvecklas.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Jenny Berge. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny på tel: 0760 – 00 18 97. Intervjuer hålls löpande och vi ser fram emot din ansökan med CV så snart som möjligt.

Bisnode söker två Affärsdrivna Major Account Manager Bank, Finance & Insurance - Stockholm

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb