saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Presto Brandsäkerhet AB är en komplett leverantör av produkter och tjänster inom brandskydd och utrymningssäkerhet med tillhörande rikstäckande service. Prestokoncernen är en svensk familjeägd företagsgrupp med huvudkontor och egen tillverkning samt centrallager i Katrineholm. Ytterligare en produktionsenhet finns i Gnosjö. Företaget startade 1959. Presto finns lokalt närvarande i hela Norden genom egna dotterbolag, servicekontor och samarbetspartners. Totalt har koncernen 300 anställda och beräknas omsätta 470 MSEK under 2016.

Vi behöver förstärka vår organisation i Region Öst med En strukturerad och målmedveten BRANDSKYDDSKONSULT

Vad erbjuder vi?
Presto erbjuder helhetskoncept inom förebyggande brandskydd. Som brandskyddskonsult kommer du att få ett omväxlande och stimulerande arbete som representant för företaget. Du kommer arbeta med både nya och befintliga kunder inom en rad olika branscher.

I rollen som brandskyddskonsult arbetar du med:
• Nya samt befintliga debiterbara uppdrag genom dialoger med dina kunder och kollegor. Planering av tid, kunder och projekt.
• SBA-projekt och andra uppdrag rörande det systematiska brandskyddsarbetet (SBA) hos våra kunder
• Din budget, i linje med våra resultat-/avdelningsmål.
• Att driva och delta i projekt inom avdelningen samt är uppdaterad på aktuellt utbud.
• Att lösa kundernas behov genom att aktivt föreslå förbättringar utifrån deras nuläge och önskemål.
• Dina kollegor i ett tätt samarbete, där del av dina uppdrag kommer från våra säljare, samt de uppdrag som du själv hittar hos dina kontakter och kunder.

I tjänsten ingår även administrativa uppgifter i våra verksamhets-/CRM-system.

Vem är du?
Vi söker dig som har goda referenser med gedigen bakgrund från konsultativ verksamhet. Du har en utbildning som innefattar SMO (Lagen om Skydd mot Olyckor) alternativt Brandskyddsledare eller minst Brandskyddskoordinator. Du är väl insatt i brandskyddsfrågor, är uppdaterad i trender och utvecklingen inom brandskyddsområdet samt förstår lagar, förordningar, bra nchstandarder. Du tycker om att ta initiativ och har förmågan att planera och arbeta självständigt. Du är strukturerad, driven och målmedveten med en förmåga att ha många bollar i luften. Du trivs med att skapa och utveckla goda relationer. Presto är i ständig utveckling där engagemang, delaktighet och respekt är några av de värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete. Vi önskar att du delar dessa värderingar. Du har en god datavana och behärskar Office-paketet. Du har B-körkort. Du kommer tillhöra region Öst med placering vid vårt kontor i Skärholmen. I tjänsten ingår tjänstebil och lön enligt Prestos policy. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Regionchef Niclas Lundberg på 010-452 04 77.

BRANDSKYDDSKONSULT

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb