Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Business Manager Telekom

Altran expanderar och vi söker dig som brinner för telekom och affärsutveckling. I Göteborg utökar vi nu vår satsning inom telekom och söker en driven person med bakgrund från telekom. Erfarenhet av R&D utveckling inom eller försäljning gentemot Ericsson ses som mycket meriterande.

Som Business Manager på Altran kommer du att vara delaktig i utmaningen att få den Skandinaviska affären inom telekom att växa och arbetar strategiskt tillsammans med teamet inom telekom, såväl nationellt som internationellt. Ditt ansvar är bland annat att sätta upp budget, mål och strategier för ditt eget affärsområde, vara delaktig i rekryteringsprocessen och jobba med marknadsföring.

Vi söker dig som brinner för att göra affärer och har en väldigt stark drivkraft att lyckas och som ser möjligheterna och inte hindren. Du är en person som samtidigt är genuint intresserad av att skapa långsiktiga relationer och ser till medarbetarnas potential och utvecklingsmöjligheter.

Vår organisation är rollbaserad och vår kultur präglas av prestigelöshet. Vi erbjuder den perfekta plattformen för dig som vill utvecklas i ett internationellt företag.

Vi söker dig som har

  • Erfarenhet av affärsutveckling, försäljning eller team management inom konsultverksamhet
  • Minst fem års erfarenhet inom telekom, gärna med bakgrund från konsultförsäljning eller från ledande roll inom R&D utveckling
  • Starka interpersonella egenskaper, vi söker dig med energi och god känsla för affärer
  • Mycket goda kommunikationsegenskaper (i både svenska och engelska)

Låter det spännande?

Vänligen skicka in ditt CV och märk din ansökan med ”Business Manager, Telekom G191”. För ytterligare information vänligen kontakta Patrik Millsjö, Key Account Manager: +46(0)705 666 369.

Om Altran

Som världsledande inom innovation och högteknologisk R&D utvecklar Altran tillsammans med sina kunder framtidens produkter och tjänster. Under mer än 30 år har Altran levererat lösningar till ledande företag och organisationer inom sektorer som rymd, fordon, energi, järnväg, finans, hälsovård och telekom.

Genom att omfatta alla faser av produkt- och tjänsteutveckling, från strategisk planering till slutprodukt, har Altran en ledande position inom fem lösningsområden: Intelligent Systems, Innovative Product Development, Lifecycle Experience, Mechanical Engineering och Information Systems.

I Skandinavien är Altran representerat i Borlänge, Göteborg, Karlstad, Linköping, Lund, Malmö, Oslo och Stockholm med cirka 500 medarbetare.

Innovation är vår ledstjärna och det är därför vi kallar oss ”Innovation makers”. Internationellt har Altran******medarbetare i mer än 20 länder. Under 2014 hade koncernen en omsättning på 1 756 miljoner euro.

Skriv ut

Arbetsgivare

Altran
Som världsledande inom innovation och högteknologisk R&D utvecklar Altran tillsammans med sina kunder framtidens... Mer om Altran

Plats

Anställningsform

- Heltid

ID

1706365

Utbildningsnivå

Arbetslivserfarenhet

Liknande jobb