saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker dig som drivs av ledarskap och motiveras av att coacha, leda och utveckla dina medarbetare mot uppsatta mål. Din prioriterade arbetsuppgift kommer att vara att leverera ett kundmöte som imponerar och suverän service till alla i Sverige, via dina medarbetares prestationer – alltid, varje dag! I ditt uppdrag ingår att ta ansvar för kundens upplevelse av hela Systembolaget och hjälpa dina kollegor att bli framgångsrika. Butiken i Vimmerby har 6 medarbetare.

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 40 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Som butikschef på Systembolaget har du det direkta ansvaret för ansvarsfull försäljning och personalen i din butik. Som butikschef skapar du förutsättningar för dig och dina medarbetare så att ni tillsammans kan skapa resultat som imponerar på våra kunder. Du planerar, utvärderar och följer upp verksamheten. Till hjälp har du butikens ledningsgrupp. Du hanterar personalplaneringen och sortimentsanpassningen. Du deltar också i den dagliga butiksdriften, beställer varor och leder och deltar i försäljnings- och lagerarbetet.

Om dig
Du är en serviceinriktad, engagerad, ansvarsfull och prestigelös person som är duktig på att inspirera och engagera dina medarbetare. Du har dokumenterad ledarerfarenhet och en av dina drivkrafter är att få dina medarbetare att växa och utvecklas. Vi ser att du är tydlig i din kommunikation och i ditt ledarskap och har förmåga att sätta sunda och tydliga gränser, samt att du är mål- och resultatorienterad och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss efter våra kunders behov. Du brinner för det goda kundmötet och ser det coachande ledarskapet som en av de viktigaste nycklarna till att nå resultat. Du kommer att leda och arbeta tillsammans med dina medarbetare i den dagliga driften. Genom ett passionerat ledarskap, en stark vilja, ett stort engagemang, hög energi samt ett starkt personligt ledarskap lyfter du och dina medarbetare kundmötet till högsta nivå. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

För att arbeta på Systembolaget skall du vara minst 20 år.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Du kommer ansvara för din egen utveckling och vi erbjuder flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontaktuppgifter och ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt ett personligt brev. I den här rekryteringen samarbetar vi med WeSelect. Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Karin Erjeby på 0707-21 03 06.

Sista ansökningsdagen är den 4 september 2016.

Välkommen med din ansökan!

Logga

Butikschef till Vimmerby

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb