Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Chef Callcenter

OBS: ANSÖKNINGSTIDEN HAR PASSERAT!

Visa aktuella jobb i denna kategori.

Beskrivning

Nu satsar vi ännu mer på proaktivitet och tillgänglighet, eftersom det är vad våra kunder förväntar sig och vill ha av oss. Under nästa år öppnar vi därför ett nytt Callcenter!

Uppdraget handlar om att från grunden bygga upp vårt Callcenter med allt vad det innebär avseende bemanning, arbetssätt och skapandet av en framgångsrik säljkultur. Denna roll rapporterar direkt till Affärsområdeschef Försäljning.

Arbetsuppgifter

Som chef för Callcenter ska du bygga upp, driva och utveckla verksamheten. Du har ansvar för personal och budget. I uppdraget ligger ett stort fokus på ledarskap och nära coachning av medarbetare.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning. Erfarenhet av att tidigare ha lett liknande verksamhet är meriterande, liksom erfarenhet av att själv ha jobbat inom telemarketing. Kunskap och erfarenhet av försäkringsbranschen och dess produkter är värdefullt samt erfarenhet av att coacha team och medarbetare. Du behöver ha goda IT-kunskaper med fokus på Office. Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift.

För att bli framgångsrik i denna roll krävs goda ledaregenskaper och ett högt driv. Rollen kräver en god analytisk förmåga, att du är stabil och fungerar professionellt även under stunder av press. Du är målfokuserad och har ett affärsmässigt tänk. Kreativitet och nytänk blir viktigt för att utveckla verksamheten och du är strukturerad, ansvarsfull och uthållig. Du ska motiveras av att nå mål genom ett engagerat säljteam. 

Villkor Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering på huvudkontoret i Vänersborg.  Sista ansökningsdag är******. Eftersom verksamheten ska bedrivas mellan 17-21 kommer du under uppbyggnadsfasen tjänstgöra under dessa tider. När verksamheten tillåter kan tjänstgöringstiden komma att anpassas. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2015/25
Kontakt
  • Roger Rönnerhag, ******
Facklig företrädare
  • Anne-Christine Öhling, FTF, ******
Skriv ut

Arbetsgivare

Plats

Anställningsform

- Heltid

ID

1741792

Utbildningsnivå

Arbetslivserfarenhet

Liknande jobb