saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Dialect levererar it- och telekommunikation till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Dialect omsatte över en miljard kronor 2014 och har idag 650 anställda.

I din roll som säljare
Vi söker just nu en innesäljare till vårt säljkontor i Karlskrona. I din roll kommer du att främst kontakta våra befintliga kunder via telefon och uppdatera deras mobilabonnemang och även se över behovet av nya produkter. Du kommer sälja de hetaste produkterna och tjänsterna på marknaden; Ipads, Iphones, tablets, laptops och Smartphones från alla tillverkare.  Vi arbetar dessutom med alla operatörer på den svenska marknaden; Telia, Telenor, Tele2 och 3. 

Kvalifikationer som säljare
Vi söker dig som gillar ett högt tempo, utmaningar, har viljan, glöden och målsättningen att bli framgångsrik inom ditt arbete och vill utvecklas i en snabb takt tillsammans med oss. 

Tidigare erfarenheter från någon form av försäljning är meriterande, men är absolut inget krav då en stark ambition att lyckas tar dig väldigt långt. 

På Dialect erbjuder vi dig
Du får en gedigen och grundlig utbildning dels i försäljningsteknik och dels i de tjänster och produkter vi säljer. Dessutom får du kontinuerlig coachning av vår säljledning som jobbar för att du skall ha rätt förutsättningar att nå framgång. 

Vi erbjuder dig ett utmanande och spännande yrke med goda förtjänstmöjligheter och förmåner.

Start: Omgående/ enligt överenskommelse
Lönesättning: Marknadsmässig lön och provision
Tjänsten omfattar: Heltidstjänst tillsvidare
Placeringsort: Blekingegatan 3, 371 34 Karlskrona

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Maila ditt CV, Personligt brev och gärna en bild.

 

Logo

Dialect Karlskrona söker innesäljare

Företag Dialect
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb