Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Disciplinerad innesäljare sökes omgående

NetJobs Group AB är en av de ledande aktörerna inom onlinerekrytering i norra Europa. Från bolagets kontor i Stockholm och Berlin drivs försäljning av platsannonser och employer branding-lösningar på egenutvecklade jobbsajter. Sedan starten 2004 har bolaget hjälpt över******företag att hitta rätt medarbetare. Bolaget är börsnoterat på OMX Firsth North sedan 2006, för mer information se www.netjobs.se 

Du blir anställd i ett välrenommerat företag med uppgift att sälja företagets produkter. Du kommer att jobba mot uppsatta mål och budget. Du får internutbildning och stöttning för att sätta dig in snabbt i våra produkter.

Som säljare på NetJobs arbetar du både med nya och befintliga kunder med målsättningen att bygga upp din egen kundportfölj. Du kontaktar chefer inom privat och offentlig sektor för att sälja in NetJobs tjänster.

Kvalifikationer:
Det viktigaste är att du älskar att göra affärer. Du måste vara strukturerad och gilla att arbeta hårt för att nå dina mål. Som person behöver man vara nyfiken och utmana sig själv dagligen. Brinner du för säljyrket tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vi erbjuder:
- Bra möjligheter att ta nästa steg i karriären.

- Du får positiva, målmedvetna och motiverade kollegor.
- Kontinuerlig utbildning och stöd.
- Hög fast lön och en mycket attraktiv provision.

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Carl Kleine, Netjobs Group AB på ******
Skicka in din ansökan till ******

Skriv ut

Arbetsgivare

NetJobs Group AB
NetJobs grundades 2004 med en tydlig idé om att göra det enklare för människor och företag att nå sin fulla... Mer om NetJobs Group AB

Plats

Anställningsform

- Heltid

Adress

Stockholms län, Stockholm

Utbildningsnivå

Arbetslivserfarenhet

ID

1760030

Liknande jobb