saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Företagsinformation

Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 280 anställda

Tjänstebeskrivning
Vår kund OFFECCT söker Exportchef

Offecct har sitt huvudkontor och sin produktion i Tibro, Västra Götaland. Koncernen som idag har 50 anställda omsätter ca 135 miljoner kronor. Drygt 55 % av omsättningen utgörs av export till över 50 länder. Offecct har sedan starten vuxit kraftigt till att bli en betydande möbelproducent med höga designambitioner vilket inte minst visar sig i de många internationella designpris som Offecct tilldelats under åren. Offeccts grundkoncept är att genom väl utvecklade och designade möbler skapa miljöer som har en positiv påverkan på människor – i mötet, i hemmet och på arbetsplatsen.

Offecct arbetar i nära samarbete med många internationellt erkända formgivare.
Din utmaning blir primärt att fortsätta att utveckla vår framgångsrika exportverksamhet till att nå våra långsiktiga och strategiska mål. Tjänsten innebär att utveckla de marknader där vi idag har representation. Försäljningen sker genom återförsäljare men vårt stora fokusområde är att samarbeta med arkitektkontor runt om i världen.

Rollen innebär att du som exportchef leder ett team om några få medarbetare samt samarbetar tätt med ett stort antal agenter och distributörer runt om i världen.

Tillsammans skapar ni dynamiska, inspirerande och drivna säljande team. I tjänsten ingår att initiera projekt som driver lönsamhet och som för företag framåt genom bl.a. mässor och aktiviteter i egna showroom och hos våra återförsäljare. Du säkerställer att agenter håller hög kvalitet och uppfyller sina mål. Likaså att vårt varumärke utvecklas enligt uppsatta planer och följer vårt koncept med att skapa kreativitet genom möbler till mötesplatser.
Du ansvarar för företagets samlade exportbudget.

Vi söker dig som har mycket goda ledarskapserfarenhet samt flera års dokumenterad erfarenhet av exportförsäljning. Du har en relevant utbildning, utpräglad känsla och stort intresse för affärer samt även för design och arkitektur. Du är van att driva projekt och arbeta både självständigt och i team för att skapa en god framgång.

Som person kan du lätt identifiera dig med vårt varumärke och sälja vårt koncept. Vidare är det viktigt att du är noggrann och har en stor egen drivkraft och initiativförmåga. Du är också ansvarstagande, flexibel och kreativ med en mycket prestigelös inställning i ditt sätt att vara. Du är bekväm med snabba beslut och kan svänga dig mellan operativa och strategiska frågor.

Du är van och resa och att göra noga planering i din vardag för att få ut mesta möjliga av dina resor och egna insatser. Vi tror att din personlighet är viktigast i jobbet för att nå framgång.

Tjänsten kräver att du kan kommunicera obehindrat i både tal och skrift på svenska, tyska och engelska. Övriga europiska språkkunskaper är meriterade.

Vi erbjuder dig en plats i ett av Europas snabbast växande designföretag där din arbetsinsats ger konkreta resultat. Rollen innebär en utmaning för dig som vill fortsätta att arbeta med internationell försäljning i en roll där du får möjlighet att arbeta med produkter som hjälper människor till en bättre och mer inspirerande mötesmiljö. Placeringsort kommer att bli vid vår nya exportavdelning i Göteborg och du rapporterar till företagets VD.

Har du några frågor är du välkommen att ringa vår rekryteringskontakt, Magnus Fagerberg på Premier, telefon 0707 – 85 86 37.

Då vi tillämpar löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 augusti 2014.
Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

Magnus Fagerberg
0707-85 86 37

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Märk din ansökan med Saljjobb.se

Exportchef till OFFECCT

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb