saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Movenium AB, registrerat 2013, är helägt av Movenium Oy i Finland. Företaget som idag har ca 800 företag som kunder i Finland, Sverige och USA säljer en mycket smidig digital tidsrapporteringstjänst. Movenium´s kunder är i huvudsak bygg- och entreprenadföretag, men även andra branscher såsom städ, restaurang, event, media och bemanning finns representerade i kundregistret. Vi har idag 98% kundnöjdhet och är ett av de ledande företagen inom digital tidsrapportering. Företaget har ca 20 anställda i Finland, och expanderar nu till Sverige.

Är du är driven, social har entreprenörsanda och söker en utmaning och en inkomst som du förtjänar? Vill du jobba självständigt och fritt? Har du tidigare erfarenhet som säljare och drivs av att uppnå höga säljmål? Vill du sälja en tjänst för ett av de ledande företagen inom digital tidsrapportering?

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker därför fältsäljare i norrlandsområdet, kanske med bas i Umeå eller Östersund.

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter är att inom ditt säljdistrikt arbeta upp en ny kundbas, utbilda dessa och finnas med som support. Du kommer att boka möten med beslutsfattare och ägare till bolag. Ungefär hälften av Movenium´s kunder återfinns via sökord på internet och dessa kommer du att få tillgång till. Den andra hälften blir det ditt jobb att hitta, boka möten med och sälja tjänsten till. Du kommer att få tillgång till PAR-listor, ett effektivt telefonscript och support i hur du lyckas med dina mötesbokningar.

Kravprofil:
Vi söker dig som har dokumenterade resultat från uppsökande försäljning, gärna telefonbokningar och B2B, och drivs av att uppnå höga säljmål.
Du har även en mogenhet och pondus att tala med ägare och beslutsfattare på små och medelstora företag. har egen bil och körkort, egen bärbar dator, möjlighet till eget kontor och behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Övrig information:
Vi ger dig en fast ersättning som faktureras (F-skatt ett krav) månadsvis, och provision som baseras på Saas (månadshyra av kunden). Förväntad inkomst (fakturerad) är ca 100 000 SEK eller mer per månad efter ca 12- 18 månader. Vi ger dig också utbildning, full säljsupport, personlighetsutveckling och ett kul team att jobba med.

Har du frågor angående tjänsten kan du kontakta mig, Staffan Lundell, Sälj och marknadschef Movenium i Sverige.
Telefon: 0704 911 330

Välkommen med din ansökan genom att klicka på \"ansök nu\" nedan.

Märk din ansökan med SaljJobb.se

Fältsäljare

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb