saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

 

\"\"

Guldknappen nominerade Happy Plugs har på kort tid byggt ett starkt internationellt mode och livsstilsvarumärke och söker nu en Account Manager för att ytterligare stärka bolagets position Internationellt. Som Account Manager på Happy Plugs arbetar du med några av våra viktigaste och mest etablerade aktörer. Du kommer få stora möjligheter att påverka bolagets utveckling.

Som Account Manager kommer du arbeta med att utveckla och förädla Happy Plugs försäljning tillsammans med distributörer och återförsäljare. Rollen innebär en hel del resor inom Europa och du kommer ha ca 50-60 övernattningar/år. Vidare så är det ditt ansvar att stödja och arbeta fram koncept och kampanjer för olika försäljningskanaler med fokus att aktivt driva exponering samt positionering av Happy Plugs varumärke hos återförsäljare internationellt.

Du kommer att ingå i ett dedikerat team och rapportera direkt till Sales Manager

För att vara vår nya Account Manager har du;

  • arbetat med B2B försäljning i 5 år, varav minst 1 år med försäljning av konsumentelektronik
  • jobbat med försäljning mot både distributör och återförsäljare
  • erfarenhet av att driva förhandlingar på hög nivå
  • arbetat i en organisation där du vet vikten av att skapa rätt förutsättningar såväl internt som externt för att lyckas med dina affärer och målsättningar
  • arbetat med att utveckla befintliga affärer och identifiera nya affärsmöjligheter
  • ett mycket stort intresse för mode, design och musik

För att lyckas hos oss på Happy Plugs så faller det sig naturligt för dig att ta ansvar för, och initiativ till, att leverera, utveckla och bidra till teamets fortsatta framgångar. Hos Happy Plugs får du stora möjligheter att utvecklas som person och i din yrkesroll. För rätt person och prestation finns alla möjligheter att göra en internationell karriär.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Jenny Berge. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny på 076-000 18 97. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Happy Plugs utvecklar, tillverkar och säljer modetillbehör till mobiltelefoner. Vi har på kort tid byggt ett starkt varumärke och vunnit återförsäljarnas och konsumenternas förtroende med våra produkter. Happy Plugs är ett snabbväxande företag och idag säljs våra produkter i 56 länder och hos 6000 återförsäljare.

 

 

Happy Plugs söker två drivna, design, mode och musikintresserade Account Manager

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb