Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Innesäljare-Administratör till vårt Ombud på Gotland Visby Hyresmaskiner

OBS: ANSÖKNINGSTIDEN HAR PASSERAT!

Visa aktuella jobb i denna kategori.

Att arbeta som Administratör-Innesäljare på Visby Hyrmaskiner

I ditt jobb som Administratör-Innesäljare ingår du i depåns team där du är ett av våra ansikten ut mot våra kunder både i butik och i telefon. Du kommer att arbeta med försäljning, merförsäljning och maskinuthyrning, till i första hand bygg- och anläggningsföretag, men även till privatpersoner. Förutom att vara Innesäljare kommer du att en stor del av din dag vara som ”en spindel i nätet” på depån där du kommer att sköta det mesta av administrationen på depån och stötta dina kollegor för att ni ska få en bra dag på jobbet och överträffa våra kunders förväntningar.

Din bakgrund:

För att trivas hos oss bör du ha ett maskin- byggtekniskt intresse. Vi ser att du har fullgjord gymnasieutbildning, arbetet kräver att du har god datavana och körkort och är en mycket god administratör som är strukturerad och noggrann. Du behärskar engelska i tal och skrift och det är också mycket meriterande om du har erfarenhet av försäljning eller serviceinriktat arbete.

Som person är du pigg, glad och positiv samt har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra. Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när så behövs.

Cramo eftersträvar mångkulturella arbetsplatser och en jämn könsfördelning, vi välkomnar sökande med varierad bakgrund.

Tjänsten är en heltidsanställning med omgående tillträde.

Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan senast 2 augusti!

Skriv ut

Arbetsgivare

Cramo
Mer om Cramo

Plats

Anställningsform

- Heltid

ID

1716828

Utbildningsnivå

Arbetslivserfarenhet

Liknande jobb