Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Norskstalande kundtjänstmedarbetare sökes omgående!

TEMP-TEAM


TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se

Tjänstebeskrivning
Vi söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och som vill arbeta extra som norsktalande kundtjänstmedarbetare, Primärt söker vi hjälp för Augusti månad med start omgående hos vår kund i Malmö. Därefter kan det bli aktuellt med extraarbete några dagar i veckan. Dina arbetsuppgifter är att ta emot inkommande samtal och mail från norsktalande kunder. Du kommer att besvara frågor, ta emot och registrera order samt lättare ekonomiuppgifter såsom fakturering och besvara frågor kring fakturor.

Kvalifikationer
Du som söker: - har en annan huvudsaklig sysselsättning som till exempel studier, deltidsarbete eller är egen företagare - har serviceerfarenhet - behärskar Officepaketet - behärskar norska obehindrat i tal och skrift då det är en förutsättning för tjänsten

Egenskaper
Vi söker dig som är genuint intresserad av att hjälpa och ge service till andra människor. Du är duktig på att bygga relationer och är van vid att arbeta effektivt och strukturerat. Du är social, har lätt för att samarbeta och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanny Malmberg på telefonnummer******på TEMP-TEAM.

Sanny Malmberg
******

Skriv ut

Arbetsgivare

TEMP-TEAM
Mer om TEMP-TEAM

Plats

Anställningsform

- Heltid

ID

1641231

Utbildningsnivå

Arbetslivserfarenhet