saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

 

\"\" 

Nyhléns Hugosons söker Säljare – Skellefteå med omnejd

Vi söker en affärsdriven säljare till distrikt Västerbotten. Som distriktsansvarig säljare kommer du att ha en viktig roll hos en betydande Norrländsk aktör inom kött & chark. Med eget budgetansvar leder du och driver försäljningen mot uppsatta mål.

Dina arbetsuppgifter blir att bistå dina kunder med säljfrämjande råd och stöd samt introducera nya produkter på marknaden. Tillsammans med dina kunder kommer du att genomföra åtgärder som driver kött- och charkkategorin mot ökad lönsamhet för bägge parter. Du arbetar för att distriktets mål uppnås vad gäller kvalitet och kvantitet. Ditt fokus ligger på att bygga långsiktiga relationer med dina befintliga kunder, som är inom dagligvaruhandeln. Ditt ansvarsområde innefattar även coachning och samarbete med tele-sälj för att maximera kundnöjdhet och försäljning.

Du är en naturlig lagspelare och tar dig an dina utmaningar med största seriositet och lojalitet. Vi ser att du har en förmåga att kombinera ditt operativa arbetssätt med ett strategiskt och affärsmässigt synsätt. För att lyckas rollen har du erfarenhet från att sälja in, koordinera, prioritera, följa upp och leda aktiviter från idéstadiet, fram till mätbara resultat.

Vi söker dig som:

  • Har minst ett par års erfarenhet från liknande branscher, exempelvis dagligvaruhandeln, FMCG och tjänst.
  • Är driven och resultatinriktad.
  • Är van att planera och hantera ett stort antal kunder.
  • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer.
  • Är kreativ, engagerad och lyhörd.
  • Har en god lokalkännedom.
  • Har mycket goda säljkunskaper.

Vi erbjuder:

  • Ett mycket attraktivt arbete för dig som vill arbeta med att utveckla företagets affärer.
  • En arbetsplats i en familjär och positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner.
  • Stora möjligheter till personlig utveckling.
  • En gastronomisk produktportfölj med starka varumärken.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0765-25 90 29. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar din ansökan via www.salesonly.se

Nyhléns Hugosons har 160 medarbetare, omsätter 480 MSEK och producerar mat med köttråvaror från de Norrländska bönderna. Produktionsanläggningarna finns i Luleå, Skellefteå och Ullånger. 24 medaljer i senaste Chark-SM är ett kvitto för vår höga kvalitet och ambitionerna är högt ställda inför våra åtaganden där Norrländsk Mathantverk står i centrum.

Märk din ansökan med Saljjobb.se

Nyhléns Hugosons söker en säljare till dagligvaruhandeln

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb