saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

I november/december 2014 öppnar vi portarna till vår nya butik i Kungsbacka och söker personal till butiken. Butiken kommer att vara granne med ICA MAXI och ha 14 medarbetare.
Vill du vara med från början och skapa något nytt?

Vi söker:
• Två heltidsförsäljare (40 timmar/veckan) med varugruppsansvar för rött vin resp. öl och cider. Du kommer också ingå i butikens ledningsgrupp.
• En försäljare med varugruppsansvar för vitt vin, mousserande och rosé (34 timmar/veckan). Du kommer också ingå i butikens ledningsgrupp.
• En försäljare med varugruppsansvar för starkvin/sprit, på 32 timmar/vecka. Du kommer också ingå i butikens ledningsgrupp.
• En försäljare med butikskommunikationsansvar, på 30 timmar/veckan.
• Två försäljare/lokalvårdare, på 24 timmar/vecka. Tjänsten är fördelad på 13 timmar lokalvård och 11 timmar försäljning.
• Tre försäljare, på 20 timmar/vecka.
• Två försäljare, på 13 timmar/vecka.

Om oss
Vi som arbetar på Systembolaget har ett viktigt uppdrag, som handlar om att minska alkoholens skadeverkningar. Samtidigt ska man kunna njuta av ett gott öl eller vin till middagen, och där vill vi gärna bidra med vår expertis och inspirera våra kunder i valet av drycker. Vår främsta ledstjärna är god service och vi arbetar aktivt med att utveckla kundmötet i alla butiker. Att kombinera ansvar med god service är vår största utmaning. Våra värderingar vägleder oss i vårt dagliga arbete – vi är omtänksamma, kunniga och inspirerande.

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

I din roll som varugruppsansvarig ingår att hålla ansvarsområdet representativt enligt Systembolagets varuplaceringsregler. Du ansvarar för sortiment, logistik, urval och exponering inom ditt ansvarsområde. Du kommer även att kontinuerligt arbeta med analys av svinn och ge förslag till eventuelle åtgärder. I rollen ingår också att fortlöpande förmedla kunskap till övriga medarbetare på butiken.

Din roll i ledningsgruppen innebär att du tillsammans med butikschefen verkar för att effektivt nå butikens uppsatta mål med hög kvalitet och noggrannhet. Du ansvarar för sortiment, logistik, urval och exponering. I rollen ingår också att fortlöpande ge information till övriga medarbetare på butiken.

I rollen som butikskommunikatör kommer du att ansvara för butikskommunikationen och säkerställa att den bidrar till en positiv kundupplevelse av Systembolaget och butiken. Du kommer att ansvara för att skyltning och varuexponering överensstämmer med Systembolagets uppdrag och vision, samt att den är märkesneutral och inte driver merförsäljning. Du arbetar självständigt mot såväl butikens som individuella mål.

Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor.  

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

För dig som söker tjänsterna med ledningsgruppsansvar:
I arbetsuppgifterna ingår att kontinuerligt vikariera för butikschefen, vilket innebär personalplanering och arbetsledning. Erfarenhet av arbetsledning eller medverkan i ledningsgrupp är därför önskvärt.

Kompetensutveckling och karriär
För att du ska få en inspirerande start i Systembolaget erbjuder vi ett introduktionsprogram för dig som är ny som försäljare i Systembolaget. Vi erbjuder verktygen och du ansvarar själv för ditt lärande. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas och avancera både inom butiken och inom Systembolaget i stort.

Kontakt
Har du frågor kring tjänsterna så är du välkommen att vända dig till Mariana Andersson, butikschef, på telefonnummer 0721553219.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan senast den 20 augusti 2014. Välj i ansökningsformuläret vilken/vilka av tjänsterna du är intresserad av. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail eller brev. Systembolaget arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.

Märk din ansökan med Saljjobb.se

Logga

Personal till vår nya butik i Kungsbacka

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb