saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

K-rauta har idag 20 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Haparanda i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.  I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor.
Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är ”av det rätta virket” för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. 

Är du en ambitiös och positiv lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-rauta

Marknadsföring och e-handel? Gör din praktik hos oss!
K-rauta är en av Sveriges ledande byggvaruhuskedjor med kontor norr om Stockholm. Vi är en rikstäckande kedja med 20 varuhus och e-handel med gedigna produkter och tjänster inom badrum, trädgård, verktyg, bygg och inredning. Vi utvecklar nu vår digitala närvaro med målsättningen att bli bäst i branschen.
Nu söker vi efter morgondagens stjärnor – engagerade och passionerade praktikanter som vill få en inblick i hur arbetet på en marknadsavdelning fungerar. Fokus under din praktik kommer att vara marknadsföring och kommunikation i våra egna kanaler och då främst k-rauta.se.

För att trivas hos oss ska du vara öppensinnad, prestigelös och engagerad. Det spelar mindre roll vad du har för bakgrund och vilken utbildning du gått – det viktiga är att du är nyfiken och brinner för det du gör. Hos oss får du en chans att utveckla dina praktiska kunskaper inom marknadsföring med fokus på digitala kanaler och få en inblick i hur det dagliga arbetet fungerar.
För att göra tiden så effektiv och lärorik som möjligt vill vi att du som söker har en påbörjad alternativt avslutad eftergymnasial utbildning.

Praktikperioden bör minst vara åtta veckor lång, men vi ser gärna att den är längre. 
Praktiken är obetald.

Vi vill att du som söker:

  • Hanterar det svenska språket väl i tal och skrift
  • Har bra koll på traditionella såväl som digitala och sociala medier
  • Har ett genuint intresse för marknadsföring och kommunikation

Som praktikant hos oss får du:

  • Arbeta med väletablerade och starka varumärken
  • Ta eget ansvar och arbeta i projekt
  • Lära dig grunderna i att jobba på en marknadsavdelning
  • Möjlighet att nätverka inom branschen
  • Utveckla din teoretiska bas och skaffa praktisk erfarenhet från e-handel och marknadsföring för ett rikstäckande företag
  • Skriva contentmaterial
  • Jobba på Sveriges roligaste och mest engagerade byggvarukedjaFör frågor kontakta Hugo Perlskog på hugo.perlskog@k-rauta.se. 

Sista ansökningsdag är 20 maj.
Är du den vi söker? Skicka ditt CV och personliga brev.

Praktikplats K-rautas Marknadsavdelning - K-rauta AB

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb