Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Produktiv säljare sökes omgående

NetJobs Group AB är en av de ledande aktörerna inom onlinerekrytering i norra Europa. Från bolagets kontor i Stockholm och Berlin drivs försäljning av platsannonser och employer branding-lösningar på egenutvecklade jobbsajter. Sedan starten 2004 har bolaget hjälpt över******företag att hitta rätt medarbetare. Bolaget är börsnoterat på NASDAQ OMX Firsth North sedan 2006, för mer information se www.netjobs.com

Vi söker just nu 2 stycken innesäljare till vårt kontor i centrala Stockholm. Vi söker dig som är beredd att ge allt för att lyckas och som är intresserad av en karriär inom försäljningsbranschen. Du ska vara orädd och gilla utmaningar. Du är antingen en person som är i början av ditt yrkesliv och vill ha en karriär som säljare eller kanske arbetar du redan som säljare, säljcoach eller TM och vill utvecklas ytterligare inom gebitet och är redo för nästa steg.

För att bli framgångsrik inom försäljning krävs att du är en socialt driven person som vet hur det är att arbeta mot mål och resultat. Du ska vara modig och bra på att skapa nya och långsiktiga relationer med våra kunder.

Vi erbjuder ett unikt förmånsprogram med fast lön och provision utan tak. Mycket energi och resurser läggs på din utbildning, coachning och personliga utveckling.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Ingen är proffs i början men med rätt vägledning har du alla möjligheter att uppnå dina mål både försäljningsmässigt och personligt hos oss.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med B2B-försäljning, främst med nykundsbearbetning, men även genom att upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer.

Du kommer att representera ett företag som ligger i framkant och du blir ytterst ansvarig för hela försäljningsprocessen och följer denna från ax till limpa.

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Carl Kleine, Netjobs Group AB på ******
Skicka in din ansökan till carl.kleine@netjobs.se

Skriv ut

Arbetsgivare

NetJobs Group AB
NetJobs grundades 2004 med en tydlig idé om att göra det enklare för människor och företag att nå sin fulla... Mer om NetJobs Group AB

Plats

Anställningsform

- Heltid

Adress

Stockholms län, Stockholm

Utbildningsnivå

Universitet/Högskola

ID

1783953

Liknande jobb