saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

VI ÄR LEDANDE INOM CONTENT MARKETING

PROJEKTANSVARIG SÄLJARE TILL EUROPEAN MEDIA PARTNER

Vill du bli en del av ett engagerat säljteam i ett expansivt företag? Vi är i en stark tillväxtfas och söker nu dig som vill göra karriär inom mediebranschen!
European Media Partner är ledande inom Content Marketing i norra Europa. Vi producerar och distribuerar annonsfinansierade tematidningar i den ledande dagspressen. Vår målsättning är att konstant leverera innovativa lösningar som sprider våra annonsörers budskap. Vi distribuerar relevant information av högsta kvalitet som med genomtänkta och aktuella ämnen i fokus skapar och erbjuder rätt medieexponering åt våra kunder. Vårt företag präglas av en stark säljkultur, möjligheter och entreprenörsanda. Vår vision är att bli den ledande aktören på den europeiska marknaden och vi kommer att vara etablerade i tre olika länder under 2014. Under 2015 kommer vi att ge ut över 500 tematidningar i sex länder.

ARBETSBESKRIVNING
I rollen som projektansvarig säljare driver du varje projekt, det vill säga tidning, från idé till färdig produkt. Du har ett självständigt ansvar för annonsförsäljningen och du gör allt i säljprocessen från prospektering och avancerad konceptförsäljning, till avslut och projektledning. Förutom att finansiera tidningen så har du ansvar för att bygga upp det redaktionella innehållet, hitta relevanta intervjupersoner, ha kontakt med våra frilansande journalister samt grafiker och säkerställa att allt material är inne före tryck. Telefonen blir ditt viktigaste verktyg och försäljningen sker mot företag över hela Sverige.

VEM ÄR DU
Vi söker dig som…

  • Har tidigare erfarenhet av försäljning över telefon.
  • Har en stark entreprenörsanda, affärssinne och kreativitet att lösa alla de utmaningar som ett projekt innebär.
  • Har en vinnarskalle samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös. Du siktar mot toppen och jobbar gärna hårt och delar med dig av dina idéer – samarbete är en förutsättning för att lyckas hos oss.
  • Du är analytisk med förmåga att självständigt lösa olika arbetsuppgifter och har ett strukturerat arbetssätt.
  • Du är stresstålig och har en positiv energi.

Några års arbetslivserfarenhet är meriterande samt eftergymnasial utbildning.

Du har förmåga att se saker både ur helhetsperspektiv och på detaljnivå. Det är viktigt att du har förmåga att möta människor på rätt sätt ‐ detta innebär att du är en lyhörd och empatisk kommunikatör som har lätt för att skapa yrkesmässiga relationer.

VI ERBJUDER
- Ett varierande jobb ‐ Du är säljare och projektledare samtidigt. Varje år leder du flera tidningsprojekt där du ansvarar för allt från försäljning och innehåll till slutlig produkt.
- En bra affärsskola ‐ Hos oss får du lära dig att göra affärer genom en god säljutbildning och coaching. Du förväntas driva varje projekt som ditt eget bolag.
- Möjligheten att påverka din egen lön ‐ Du har en fast grundlön på 20.000 kr och ett bonussystem utan tak.
- Utveckling och karriär ‐ Möjligheterna att utvecklas på European Media Partner är stora och det är bara du som sätter ribban för hur långt du vill nå. Vi växer snabbt och det kommer även finnas karriärmöjligheter internationellt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Arbetsplats är European Media Partners kontor på Stortorget i Malmö.

ANSÖKAN
Bifoga CV och personligt brev.

Vi söker ytterligare 15st säljande projektledare till våra nya fräscha lokaler i Malmö med start den 11e augusti.

Sista ansökningsdatum till 11 augusti är den 22 juni - varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor kontakta Johanna Bergin på Tel. 0725 – 70 69 00

Våra säljare är det värdefullaste vi har!

Märk din ansökan med Säljjobb.se

Projektansvarig säljare till European Media Partner

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb