saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kort beskrivning av företaget: Cerberus är ett av Sveriges största fristående rådgivningsföretag inom spar- och trygghetslösningar. Våra klienter får hjälp att samordna pensioner, placeringar, försäkringsskydd, juridik och hantering av skatt. Cerberus grundades 2005 och har idag 110 medarbetare samt över 17 000 klienter. Cerberus har utsetts till; ett Gasellföretag 2012, en av Sveriges bästa arbetsgivare 2014 och en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2015. 

Beskrivning av arbetsuppgifter: Som mötesbokare bjuder du in privatpersoner och/eller företagare till kostnadsfria och förbehållslösa möten där erfarna investeringsrådgivare upplyser om värdet av effektiv finansiell planering. Du kommer att genomgå en initial utbildning som ger dig kunskap om Cerberus, finansiell rådgivning, presentationsteknik och mental inställning. Efter grundutbildningen kommer du att erhålla fortlöpande utbildning och coachning samt bli en del av ett ungt, energifyllt och framgångsrikt team av cirka 30 mötesbokare. Arbetsplatsen är belägen på Engelbrektsgatan 5 - 300 meter från Stureplan. 

Beskrivning av kvalifikationer: Förutom att besitta social kompetens, inre drivkraft, samarbetsförmåga och integritet skall du: \* ha uppvisat goda resultat på tidigare tjänster av prestationsbaserad karaktär. \* vara en utmärkt kommunikatör.

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidare
Heltid
Tillträde

Tillträde snarast, enl. ök. 

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Kontaktpersoner

Viktor Brolin

Logga

Säljande mötesbokare

Företag iZave
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb