saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vanna Group utvecklar och säljer badrumsinredning genom de starka nordiska varumärkena Aspen, INR och Sanka. Vanna Group skapar lönsamhet genom att kombinera skalfördelar med ett kvalitativt utbud riktat i synnerhet mot specialistfackhandeln och byggföretag. Koncernen har cirka 100 anställda och omsättning på över 350 miljoner kronor. Läs mer på vannagroup.com

Fritt och omväxlande arbete som säljare för Vanna Group

Vi erbjuder dig möjligheten att driva försäljning av två starka varumärken i premiumsegmentet inom badrumsinredning, INR och Aspen. 

Inom butiksleden är vi starka och vår ambition är att fortsätta växa i Norrland. Vår nuvarande säljare har gjort ett mycket bra arbete hos våra återförsäljare och nu söker vi dig som är sugen på att ta vid och fortsätta utvecklingen. 

Våra ledord är långsiktighet, förtroende och resultat. Vi vet att de två första ger det tredje och arbetar du utifrån dessa ledord är vi trygga att välkomna dig till ett självständigt arbete med trevliga kollegor runt om i landet. 

För att driva försäljningen vet vi att man behöver vara ute hos våra återförsäljare. På plats hjälper du dem att sätta upp demo och utställningar, utbildar och ger råd, är med på konsumentevenemang och bollar idéer kring kampanjer och erbjudanden. Ja, du ser helt enkelt till att allt fungerar så att försäljningen maximeras. Ditt distrikt är geografiskt stort, från Gävle och uppåt, så att du är vass på strategisk och effektiv planering av kundbesök är avgörande för att du ska trivas och lyckas. Lämpligt är att du bor i Umeå-Sundsvalls-området. 

I rollen ingår också att utveckla försäljning inom byggentreprenader. Här kommer erfarenhet och intresse av offertskrivande och förhandling extra väl till pass.

Vi prioriterar att utveckla våra medarbetare och kunder. Det gör vi på alla möjliga sätt, bland annat genom utbildningar och events ett par gånger per år på olika ställen i världen. Vi står aldrig stilla och väntar på att saker ska hända – vi är på tå! I vår platta organisation har du nära till bollplank och stöd, får snabba besked och stora öron när du kommer med idéer. 

Vi är stolta över att kunna erbjuda en smått unik säljroll med fast lön till rätt person. Är du den vi söker så har du framgångsrik försäljning ute hos kund i bagaget. Du trivs med frihet, omväxling och ett stort ansvar och är en fena på struktur och planering. 

Vi samarbetar med Nyckelkompetens för att hitta dig. Ring Catharina Hörnfeldt på 070-244 81 86 så berättar hon mer om oss och uppdraget. Intervjuer sker löpande så hör av dig så snart du har möjlighet. Ansöker gör du via länken nedan.

Märk din ansökan med SaljJobb.se

Säljare för Vanna Group

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb