saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi expanderar och utökar vår säljstyrka, och söker därför en driven och tävlingslysten säljare som med sin starka säljinsats kan hjälpa oss i vår fortsatta utveckling. Vill du vara med och bidra till Total Cars fortsatta framgång i ett företag med stora utvecklings och karriärmöjligheter?

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att på ett självständigt sätt driva försäljningsarbete, identifiera kunder, segmentera och prioritera kundaktiviteter, samt uppfylla budget. Du kommer att bearbeta befintliga och potentiella kunder och du utgår ifrån kontoret i Sollentuna. Tjänsten kan innebära övernattningar. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterade försäljningsmeriter inom liknande områden. Du har god ekonomisk förståelse och är utpräglad affärsmässig. Vidare har du god förståelse för, och erfarenhet av B2B samt är en god problemlösare.

Som person är du stresstålig, driven och målmedveten. Du har en stor vilja att göra affärer, och är strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt. 

Vi söker dig som vet att du har en större kapacitet än du får utlopp för idag. Du är villig att besöka små kunder och ge dem en sådan service att de känner sig sedda och bekräftade samtidigt som du också kan hantera stora kunder med god affärsmässighet.

Är du intresserad eller vill veta mer är du välkommen att kontakta Lars Eliasson Tel: 070-1474601 eller Laszlo Beder Tel: 070-1474602

Total Car erbjuder GPS-baserade system för hantering av både små som stora fordonsflottor samt ett brett sortiment av biltillbehör för uppföljning, säkerhet och ökad komfort.

Våra lösningar effektiviserar och förenklar hanteringen av bil- och vagnparker för en bättre arbetsmiljö, ökad lönsamhet och minskad miljöbelastning. 

Total Car verkar genom egen direkt försäljning samt via partners till kund. Vi erbjuder heltäckande support, underhåll och installation. För att verka rikstäckande ingår ett större antal certifierade partners för utförande av lokal installation och service.

 

Säljare GPS elektroniska körjournaler

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb