Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Säljchef Lantbruksförsäkring Malmö


OBS: ANSÖKNINGSTIDEN HAR PASSERAT!

Visa aktuella jobb i denna kategori.

En lite annorlunda arbetsgivare
Länsförsäkringar Skåne är lite annorlunda. Vi ägs nämligen av våra kunder. Varje gång vi har kontakt med en kund så pratar vi också med en av våra ägare. Det ställer lite högre krav än vanligt, men det är också det som gör det så roligt.

Säljchef Lantbruksförsäkring Malmö

Om jobbet

Vår verksamhet i Skåne är uppdelad på sex kontor med totalt ett 10-tal medarbetare och lantbruksombud inom Lantbruk Sakförsäkring. Säljchefens uppdrag är att samordna och leda försäkringsverksamheten mot kund i hela Skåne både via telefon fysiska möten.

Ett stort fokus kommer att ligga på att skapa förutsättningar för effektivet och kvalitet i försäljningen. Det vill säga att nya och befintliga kunder erbjuds rätt lösningar och att de får ett professionellt bemötande och en bra service.Du ingår i ledningsgruppen för Kontorsrörelsen och rapporterar till Fredrik Nilshav Chef Kontorsrörelsen.Du ansvarar för enhetens resultat-, försäljnings- och uppsatta NKI mål nås, samt att breddförsäljningen mellan de olika produkt- och segmentsområdena sker enligt givna mål. Du har personal- och arbetsmiljöansvar för ca 10-12 st. medarbetare.

Du driver förändringsarbete och medverkar till att utveckla nya arbetssätt. Du coachar och leder dina medarbetare i deras dagliga arbete med försäljning och kundutveckling. Du har en betydelsefull och aktiv roll i enhetens ledningsgrupp. Du representerar vårt varumärke, arbetar målinriktat för att förstärka vår position och driva utvecklingen framåt.

Du är verksam inom hela vårt verksamhetsområde i Skåne men din placeringsort är i Malmö.

Vem är du

- Djupgående kunskap inom Lantbruk Sak och/eller Sak Diplom.

- Branschkunskap inom Lantbrukssektorn.

- Stort affärsmanaskap och eget driv.

- Flerårig ledarerfarenhet inom försäljning.

- Kunna driva förändringsarbete.

- Lagspelare med god sammarbetsförmåga som kan se och förstå helheten.

- Erfarenhet av att skapa långsiktiga och goda relationer internt och externt.

Din bakgrund och erfarenhet

Du har akademisk examen eller motsvarande och djupgående kunskaper inom Lantbruksförsäkring. Du har flera års dokumenterad erfarenhet av ledarskap och har en god allmän kunskap om våra tjänster och produkter. Lantmästare- eller agronomexamen eller motsvarande utbildning är meriterande.

En väl utvecklad känsla för service och en god förmåga att se och tyda kundernas behov är en förutsättning för att lyckas väl. Erfarenhet ifrån försäkring är meriterande och det är ett stort plus om du innehar Sak Diplom.

Egenskaper

Du har stort intresse för att leda och utveckla människor samt en god förmåga att bygga team där människor växer och kan samarbeta. För att lyckas med ditt uppdrag är du en erfaren, engagerad ledare som förstår vikten av ett coachande förhållningssätt där du ställer tydliga mål och krav på prestation för att nå framgång.

Du har förmåga att se helheten och arbeta strategiskt samtidigt som du har erfarenhet av att omvandla idéer och planer till verklighet. Du har analytisk förmåga, är en god och tydlig kommunikatör och ditt beslutsfattande präglas av mod och sunt förnuft.

Att jobba på Länsförsäkringar Skåne

Vi sätter höga mål och du får fullt stöd för att lyckas. Vi har en varm och kamratlig atmosfär där vi ställer upp för varandra som gör att vi stärker gruppkänslan och dig som individ.

Vill du veta mer?

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Kontorsrörelsen Fredrik Nilshav, ******eller HR Partner Magdalena Armdal, ******.

Facklig kontaktperson är Eva Dahlgren******

Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast den******

Länsförsäkringar Skåne är en bank och ett försäkringsbolag. Vi ökar tryggheten för över******kunder och allt fler upptäcker fördelarna med att samla sin ekonomi och sina försäkringar hos oss. Vi är lite annorlunda, vi ägs nämligen av våra kunder. Varje gång vi har kontakt med en kund pratar vi också med en av våra ägare. Det ställer lite högre krav än vanligt men det är också en av anledningarna till att det är kul att jobba hos oss.

Skriv ut

Arbetsgivare

Plats

Anställningsform

- Heltid

ID

1745757

Utbildningsnivå

Arbetslivserfarenhet

Liknande jobb