saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om oss

JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!

Företagspresentation

Vår kund är ett stort internationellt företag verksamt inom detaljhandeln som nu är i behov av en sourcing-ansvarig som har både erfarenhet och passion för att hantera externa tjänster.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att stödja din division i arbetet med att utöka användandet av externt hanterade tjänster. Vår kund använder sig både av outsourcade resurser och av externt hanterade tjänster, Saas-lösningar. Stort fokus ligger på att arbeta i team och att ständigt förbättra sättet att arbeta på inom teamet. Målet och den långsiktiga lösningen är att definiera områden där externa leverantörer skulle fungera som ett bra och användbart leveransalternativ.

Du kommer att vara sourcing-ansvarig i huvudsak för ett område och vid behov ge stöd till övriga områden. Det är viktigt att du är proaktiv gällande tjänster som kan komma att behövas från leverantörer. I din roll kommer du att inspirera och utbilda team i hur de bäst använder sig av externt levererade tjänster och hur de hanterar, följer upp, mäter och finner utrymme för externt levererade tjänster. Utöver detta kommer du att ge vägledning samt agera som en mentor i nya sätt att arbeta, nya roller och i de situationer där vår kund idag använder sig av Saas-lösningar. Du kommer att vara med på workshops och sätta upp förslag för framtida lösningar och kontrakt. Vidare kommer du att utvärdera externt hanterade tjänster gällande förväntad vs. faktisk vinst vilket innebär mycket kontakt med leverantörer.

Kvalifikationer

- Du har minst tio års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Du har erfarenhet av att hantera externt levererade IT-lösningar, alternativt varit i leverantörsrollen själv.
- Du har en ledarskapsbakgrund och erfarenhet av att coacha och stötta andra ledare
- Du har erfarenhet av att arbeta i en IT-miljö
- Du har en god förståelse och inblick i olika IT-roller och leveransmodeller.
- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

I den här rollen är det viktigt att du som person har ett sinne för affärer. Du är kommunikativ, har ett högt driv och du tycker om att jobba varierat ibland med flera projekt samtidigt.

Lön

Fast lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, start 2014-04-14 t.o.m. 2014-09-30. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Kontakt
Carolina Lundgren0708-380396 

Märk din ansökan med SaljJobb.se

SOURCING-ANSVARIG MED ERFARENHET AV EXTERNT LEVERERADE IT-TJÄNSTER

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb