saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du arbeta med försäljning och samtidigt tillhöra en framgångsrik och världsledande vindkraftsaktör inom energibranschen? Då kan detta vara möjligheten för dig! För vår kunds räkning, ENERCON GmbH AB, söker vi nu en teknisk säljare till försäljningsteamet med placering på huvudkontoret i Malmö, där du blir en viktig lagspelare i ett team om sju personer.

Företagspresentation

Jorden har obegränsade resurser av sol, vind och vatten. Det är en av vår tids mest ansvarsfulla uppgifter att ta till vara dessa resurser i stor skala och vi har antagit denna utmaning. ENERCON är ett av de ledande vindkraftsföretagen i världen. Motiverad personal och kunder har bidragit till ENERCONs globala framgång med produktionsanläggningar på tre kontinenter och marknadsrepresentation i över 30 länder. I Malmö finns vårt svenska huvudkontor.

Tjänstebeskrivning

I tjänsten som teknisk säljare på ENERCON kommer du att ansvara för hela försäljningsprocessen av vindkraftverk. Detta innebär att du kommer vara ett stöd i samtliga processer och ge råd till såväl kunder som beslutstagare. Koordination, försäljning och förberedelser av projektanalyser och lönsamhetskalkyler ingår i dina arbetsuppgifter. Du kommer att ta fram presentationer och offerter samt genomföra kontraktsförhandlingar. Vidare kommer du att närvara på konferenser och mässor. Resor i tjänsten förekommer både nationellt och internationellt.

Kvalifikationer

Vi tror att du har några års erfarenhet som säljare eller motsvarande roll. Har du dessutom erfarenhet från energibranschen, teknik och/eller industri eller motsvarande bransch är det meriterande. Vi välkomnar även sökande direkt från universitetet. Vidare har du följande kvalifikationer;

• Universitetsexamen eller motsvarande, gärna med en teknisk inriktning
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• B-körkort

Hos ENERCON är du en långsiktig investering. Detta innebär en gedigen introduktionsutbildning för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din yrkesroll.

Egenskaper

Hos ENERCON är det viktigt att du har en hög problemlösningsförmåga, servicekänsla samt flexibilitet. Som säljare är det viktigt att du är en relationsbyggare och brinner för att arbeta med försäljning och teknik. Försäljningsprocesserna är långa och därför är det viktigt att du är uthållig som person. Du är dessutom affärsmässig och inger ett stort förtroende hos både kunder och beslutstagare. Vidare är du ambitiös, engagerad samt har en analytisk förmåga.

Ansökan

Vi uppskattar mångfald och ser gärna ett brett spann av sökande till tjänsten. Sök tjänsten via denna länk nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryterare Cindy Kristensson, +46 (0) 40 611 07 65 på TEMP-TEAM Sverige eller för mer specifika frågor kontakta Försäljningschef Sverige Claes Jeppsson, +46 (0)40 381436 på ENERCON GmbH AB.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

Cindy Kristensson 040-6110765

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Malmö

Teknisk säljare till vindkraftföretaget ENERCON i Malmö

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb