saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk Säljare Tools till Oerlikon Balzers Sandvik Coating

säljare / utesäljare / fältsäljare / försäljningsingenjör/ account manager / teknik / industri / industrisäljare / KAM / Key Account Manager / Sales Engineer / Sales Professional

Teknisk Säljare av Tools till Oerlikon Balzers Sandvik Coating

Oerlikon Balzers Sandvik Coating är världsledande leverantör av ytbeläggningar som maximerar produktivitet, driftsäkerhet och ekonomisk vinning för alla typer av företag som arbetar med produktionsverktyg och precisionskomponenter. Man tillverkar tunna slitageskyddande och friktionsminskande skikt som är hårdare än stål.   

\"Oerlikon\"  \"Oerlikon

Din uppgift som teknisk säljare innebär ansvar för att identifiera och öka intäkterna hos befintliga och nya kunder av hårdskikt för verktygstillverkare och tillverkande industri för marknadssegmentet Tools. Du erbjuds ett omväxlande och utmanande arbete med möjligheter till fortsatt egen utveckling och med spännande produkter och kunder. 

Vi söker dig som vill arbeta med att identifiera och skapa affärer hos befintliga och nya kunder genom att tillhandahålla lönsamma och hållbara lösningar på kundernas problem. Du kommer också att ansvara för att rätt bearbetning av kunderna sker genom att säkra att organisationen är koordinerad mot uppsatta mål. Du kommer att utgå från kontor hemifrån och kommer att resa en stor del av din tid. Vi ser med fördel att du är placerad Småland/Sydvästra Sverige. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska. Andra språk som t.ex. tyska är meriterande precis som erfarenhet av internationell affärsmiljö.

För att lyckas är det är viktigt att du tycker om och är duktig på att bygga långsiktiga relationer med kunder genom förståelse för deras affärsbehov, och är bra på att driva säljprojekt från idé till konkret affär. Du måste vara bra på att upprätthålla ett högt förtroende för företaget, dess produkter samt på att främja och säkra långsiktiga avtal.

I dina arbetsuppgifter ingår att identifiera nya intäktsmöjligheter via telefon, nätverk, kundbesök, mässor och evenemang. Vi förutsätter att du kommer att ha kunden i fokus, att du är van att hantera och underhålla CRM-system, prognoser, prisförhandlingar samt vara första kontaktpunkten för kunderna.

Vi önskar att du:

  • Har dokumenterad erfarenhet av försäljning
  • Erfarenhet från verkstadsindustri och företrädesvis inom metallformnings/plastindustri.
  • Har universitetsexamen och/eller relevant arbetslivserfarenhet.
  • Är engagerad med övertygande personlighet, med god kommunikationsförmåga och förmåga att etablera starka relationer samt bra på att skapa samarbete och att engagera andra.
  • Är självgående, öppen med positiv attityd.

Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan. Rekryteringen sköts av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mårten Dahl på telefon 070 659 58 19 eller via mail marten.dahl@rubino.se alternativt Harry Rubino på 073 376 3930. Ansök snarast då vi genomför intervjuer löpande. Ansökan sker via länk eller på www.rubino.se.  Vi tar inte emot ansökningar via mail. Eventuell övrig information finner du på www.rubino.se  

Oerlikon Balzers är världsledande leverantör av ytbeläggningar som maximerar produktivitet, driftsäkerhet och ekonomisk vinning för alla typer av företag som arbetar med produktionsverktyg och precisionskomponenter. Vi tillverkar tunna slitageskyddande och friktionsminskande skikt som är hårdare än stål. 

Oerlikon Balzers Sandvik Coating AB omsätter ca 100 miljoner SEK med 60 anställda i Norden. Beläggningscentra finns i Stockholm, Halmstad och Pirkkala i Finland. Företaget ingår i Oerlikon-gruppen, men med Sandvik AB som delägare. Läs mer på www.oerlikon.com/balzers/se/

logo

Teknisk Säljare Tools till Oerlikon Balzers Sandvik Coating

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb