Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Din ansökan skickas direkt till ansvarig
person hos arbetsgivaren

Unik möjlighet, HRB söker Försäljnings-/ rekryteringsansvarig

HRB Rekrytering är en nischad premiumleverantör av rekryteringstjänster inom besöksnäringen (hotell, restaurang, konferens). Företaget drivs som ett dotterbolag inom Netjobs koncernen (Netjobs Group AB), med ca 35 anställda och kontor i centrala Stockholm. Läs mer på www.hrb.nu

HRB Rekrytering etablerades 2012 och har sedan dess samarbetat med många marknadsledande aktörer i branschen. Nu har en unik möjlighet öppnats upp för rätt person som vill göra snabb karriär.  

Om tjänsten
Som rekrytering/försäljningsansvarig jobbar du både självständigt och i team med att bearbeta marknaden och bygga långsiktiga, nära relationer med kunder och kandidater. Du arbetar med samtliga moment i en sälj- och rekryteringsprocess, från kundbearbetning till uppföljning av genomförd rekrytering. En rekryteringsprocess inkluderar bland annat behovsanalys, annonsering, urval, search, intervju och personlighetsbedömning, liksom rådgivning till såväl kunder som kandidater. Du arbetar resultatinriktat mot egen budget och driver självständigt dina uppdrag i projektform.

Din profil
Vi tror att du som söker har en mångårig erfarenhet från försäljning och rekryteringsprocesser. Tidigare erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen ser vi som ett stort plus. Vi ser gärna att du redan har ett stort nätverk i branschen. Framförallt i Stockholmsregionen.

Dina egenskaper:

  • Flexibel
  • Ansvarstagande
  • Socialt begåvad
  • Resultatinriktad
  • Duktig administratör

Viktigt att du gillar möten med nya människor, då kandidatintervjuer och kundmöten blir en del av din vardag!

Vi erbjuder:
Möjligheten att arbeta självständigt i entreprenörsanda. Du kommer själv att styra din egen vardag och vara med att påverka hur din och HRB´s framtid formas. Du kommer att jobba nära många av branschens ledande aktörer. 

Du får tillgång till en väl fungerande affärsmodell, med en inarbetad struktur för en framgångsrik process.

Denna rekryteringsprocess hanteras löpande och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev till niklas.eriksson@netjobs.com

Din ansökan skickas direkt till ansvarig
person hos arbetsgivaren
Skriv ut

Arbetsgivare

HRB
Mer om HRB

Plats

Anställningsform

- Heltid

ID

1782831

Utbildningsnivå

Arbetslivserfarenhet

Liknande jobb

Tipsa dina vänner