saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

\"\"

Om oss
One2tel har sedan starten 2011 hjälpt mer än 1 000 företag i Sverige och hanterar mer än 5 000 abonnemang för att få en bättre, smidigare och säkrare telekommunikation. För att möta den ökade efterfrågan, håller vi just nu på att bygga en elitstyrka av ToppSäljare till vårt Smalloffice som arbetar mot företagskunder med marknadens starkaste och mest välkända varumärken.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har tidigare säljerfarenhet, gärna inom telekom branschen. Det viktigaste är dock att du har viljan att vara bäst, är positiv, utåtriktad och energisk med förmåga att kunna lyssna och anpassa dig till omgivningen. Det är viktigt att du förstår skillnaden mellan aktiva säljare och ordermotagare. Du vill vinna, tjäna bra med pengar och ha ett kul och utvecklande jobb. Du ska kunna det svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig:
One2tel strävar alltid efter att vara bäst i branschen. Vi anser att det är av yttersta vikt att våra säljare har rätt kompetens i mötet med våra kunder. Därmed kommer du att få en grundlig utbildning i både fösäljningsteknik och produktkunskap.

Vi ser gärna att du har höga ambitioner då One2Tel kan erbjuda en långsiktigt karriär, där du har goda möjligheter att avancera till mer avancerade utmaningar inom bolaget om du visar goda resultat.

Vi erbjuder en garantilön på 15 -25 000kr baserad på din erfarenhet samt mycket förmånliga provisionsupplägg.

Du kommer att sitta i en stimulerande kontorsmiljö med modern utrustning mitt inne i centrala Stockholm med bra kommunikationsmedel så som tunnelbana och buss. Det finns gott om av restauranger, samt ett flertal gym på gångavstånd ifrån kontoret.

Vill du bli en av oss? Maila in din ansökan redan idag via denna annons.

Arbetstid/Varaktighet
Måndag - fredag: 08.00 – 17.00

Lön
Garantilön 15 -25 000kr
Mycket förmånliga provisionsupplägg.

Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost
Rekrytering sker löpande.

Märk din ansökan med Säljjobb.se

Vi söker marknadens bästa säljare

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb