saljjobb.se

ACCOUNT MANAGER

Företag InExchange
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-11

Ansök nu

ACCOUNT MANAGER

VI SÖKER EN ACCOUNT MANAGER

Vi är på jakt efter en målfokuserad och högmotiverad kraft som är van att arbeta självständigt och har en skicklig känsla för kundkontakter.

Låter det som en tjänst som skulle passa just dig? Då tycker vi att du ska ta chansen. Vi kan lova att du kommer till ett expansivt företag där du i stor grad kan medverka och sätta din prägel på vår spännande framtid. InExchange är marknadsledande och har innovativa tjänster för att effektivisera och förenkla den elektroniska affärskommunikationen, bland annat faktureringsprocesser, för våra kunder runt om i världen. Vi är i dagsläget strax över 100 personer och belägna i centrala Skövde, i nybyggda och fräscha lokaler, men vi har även kontor i Stockholm och Göteborg.

Vad innebär rollen?
Vi söker en Account Manager med övergripande ansvar att driva och utveckla vår försäljning mot mediumsegmentet inom privat sektor.

Detta innebär bland annat:

  • Driva hela försäljningsprocessen från prospektering till avtal
  • Ansvara för att uppnå överenskommen budget och överenskomna mål
  • Stötta partners vid införsäljning mot aktuellt segment
  • Löpande förvaltning av egna kunder

Du kommer utgå från vårt huvudkontor i Skövde, men även resor i tjänsten kan förekomma.

Vem är du?`
Lösningsorienterad, målfokuserad, kvalitetsmedveten och affärsdriven. Det är egenskaper vi gärna ser att du besitter. Fokus ligger på kundservice, god förhandlingsförmåga och skarpt affärssinne. Vi vill också att du ska vara initiativrik, att du trivs med att arbeta självständigt och kan leda och driva projekt. Har du dessutom en stark tävlingsinstinkt kombinerat med känsla för teamwork så är detta ett plus. Finns även några års erfarenhet av B2B-försäljning så är det dubbla plus!

Detta får du av oss

  • En fantastisk arbetsmiljö i fräscha lokaler
  • Roliga och motiverade kollegor
  • Utvecklande arbetsuppgifter
  • Stor frihet att själv styra dig mot dina mål
  • Kompetenta och engagerade kollegor som bollplank.

Är du rätt person för jobbet?
Maila då din ansökan till jobb@inexchange.se Vi ser fram emot att få din ansökan
snarast eftersom vi kommer att påbörja rekryteringsarbetet omgående. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Richard Olfwenstam på richard.olfwenstam@inexchange.se.

Sista ansökan är: 6 December.

Dela detta jobb

ACCOUNT MANAGER

InExchange