saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Account Manager Göteborg

Ort
Utgår

2022-06-26

Ansök nu

Account Manager Göteborg

Är du vår nästa kollega och vill arbeta med ett av de mest intressanta och växande teknikområdena som finns, säkerhet? Nu söker vi dig som vill vara med på en fantastiskt spännande resa och ta säkerhetsspåret till nästa nivå, där du kommer var en viktig del av ett team som innebär en utvecklande och varierad tjänst inom OneCo Networks AB’s nya satsningsområde i Sverige.

OneCo Sverige AB är en del inom OneCo koncern som är en stor och väletablerad leverantör av varor och tjänster i Norden med över 4000 medarbetare. OneCo verkar inom en rad olika segment varav säkerhet är ett segment där vi idag är mycket etablerade i Norge. Vi har nu tagit steget att även etablera oss i Sverige inom säkerhet och behöver därmed nya kunniga personer i vårt team.

OneCo i Sverige är sedan tidigare en aktör med mycket erfarenhet och kunskap inom datanätverk med smarta nätverkslösningar. Vi bygger nu på detta med säkerhetslösningar inom främst digital passage och kameralösningar, dels uppkopplade men i vissa fall även fristående. Kundsegmentet är primärt fastighetssektorn men vi är även öppna för andra segment.

Ditt nästa uppdrag

Vi söker dig som vill ta nästa steg och arbeta som Account Manager hos oss i vårt team för vår säkerhetsatsning. I denna roll bedriver du försäljningsarbetet mot primärt nya kunder men även delvis mot befintliga kunder och där du är drivande i säljprocessen.

Din uppgift är att bygga nya kundrelationer och skapa unika kundlösningar ihop med vårt team för säkerhet för att säkerställa högklassiga leveranser. Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet och är kunnig inom säkerhetsbranschen. Du är i dag Account Manager alternativt har tidigare erfarenhet av projektledning inom säkerhetsbranschen och vill ta nästa steg in mot en mer säljande roll. Då säkerhetsspåret är i uppstartsfasen hos oss är det viktigt att du är självgående och driven. Vi ser gärna att du har ett etablerat kontaktnät sedan tidigare.
Då detta är en nyinrättad tjänst finns stor möjlighet för dig att vara med och utforma rollen och påverka. Du kommer utgå ifrån Stockholm, Göteborg, Malmö eller Uppsala och rapporterar till affärsområdeschefen.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har

  • Ett stort intresse och djup kunskap inom säkerhetsområdet som söks

  • Ett starkt affärsmannaskap där du värderar kundlöftet högt

  • En förmåga att kunna lyfta dig ovanför tekniska detaljer och se kundens behov

  • Goda kunskaper och erfarenheter av avtalsförsäljning

  • Både ledar- och lagspelaregenskaper

  • Lätt att anpassa dig i en flexibel organisation

  • Körkort (B)

  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift. 

Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet av värdebaserad försäljning och nykundsförsäljning med ett lyckat resultat, och det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av tekniska säkerhetslösningar och tjänster.

Kvalifikationer och egenskaper

Du har minst gymnasiekompetens med flera års erfarenhet inom säkerhetsbranschen. Du kan utrycka dig väl i tal och skrift, framför allt i svenska men även i engelska. Då det förekommer resor inom Sverige behöver du B-körkort. För att trivas i rollen tror vi att du som person är öppen och vågar utmana dig själv, gillar att knyta kontakter och trivs att stå i centrum.
Du har lätt för att sätta dig in i kundens behov och ge bra service samtidigt som du arbetar målinriktat. Ditt arbete kännetecknas av hög noggrannhet och handlingskraft.

Vad har OneCo att erbjuda dig?

På OneCo kommer du att bli en del av ett härligt gäng. Vi har ett flexibelt arbetssätt och möjlighet att arbeta från distans finns självklart.
Vi på OneCo erbjuder friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension. Vidare ger vi ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna och betala via löneavdrag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Mats Giss, mats.giss@oneco.se alt +46705910791

Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen att söka!

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetstid: Heltid
Tillträde: september eller enligt överenskommelse
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Körkort: B Körkort
Placering: Uppsala, Stockholm, Malmö eller Göteborg

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband. Vi underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden! 

Dela detta jobb

logga
Account Manager Göteborg

OneCo Networks AB