saljjobb.se

Logga

Account Manager inom IT

Ort
Utgår

2021-03-02

Ansök nu

Account Manager inom IT

Till vårt kontor i Sundbyberg söker nu Centric en säljare. Rollen är säljorienterad och arbetet är till 100 % riktat mot försäljning av IT-konsulter. Start: Omgående.
Omfattning: Heltid, kontorstider.
Lön: Månadslön, med en fast del samt en rörlig provisionsdel utan tak.

Description

I rollen som kundansvarig säljare blir din huvuduppgift att självständigt hämta, driva och utveckla affärer inom IT-konsultbranschen. En viktig del kommer vara nyförsäljning och du förväntas själv kunna skapa ingångar till nya spännande kunder. Du kommer att arbeta med stora/små kunder och projekt där uppdragen varierar mellan allt från supporttekniker till andra IT-roller.

Tjänsten innebär eget ansvar för din kundstock, budget och dina egna kundrelationer. Det är viktigt att du har en hög aktivitetsnivå, är målmedveten och kundfokuserad.

För att lyckas i arbetet har du även god förmåga att skapa relationer och att alltid sätta kunden i fokus. Merförsäljning hos befintliga kunder tillhör också nyckelaktiviteterna.

Your profile

  • Du jobbar idag med försäljning inom B2B.

  • Du har rätt inställning, driv och sociala egenskaper.

  • Du är målfokuserad och beredd att kämpa för att nå resultat.

  • Du har ett intresse för att göra affärer och skapa goda relationer med kunder.

  • Du är en ödmjuk teamplayer eftersom man behöver samarbeta med övriga säljare/konsultchefer/rekryterare.

Utöver detta har du B-körkort, goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska samt någon eftergymnasial utbildning inom teknik/IT eller motsvarande.

Details

Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler i expansiva Sundbyberg, med goda kommunikationsmöjligheter via tvärbana, buss, tunnelbana och pendeltåg på gångavstånd. Känner du att det är dags för en ny rolig utmaning? Kontakta oss idag! Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att registrera din ansökan snarast möjligt.

Mer om ossCentric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Dela detta jobb

Logga
Account Manager inom IT

Centric Professionals AB