saljjobb.se

Brinner du för mycket kundkontakt och nykundsbearbetning? Har du dessutom tidigare erfarenhet inom försäljning i energibranschen och vill lära dig mer och utvecklas? Då kan detta vara möjligheten för dig! Till vår kund söker vii just nu en Account Manager inom värme- och kyla med stort fokus på bearbetning av nya kunder.

Rollen
Som Account Manager ingår du i "Sales and Customer Care" som ansvarar för företagskunder. Som Account Manager tillgodoser du kundernas energibehov med värme, kyla och ånga. Kunderna finns inom områdena fastigheter, infrastruktur och offentlig sektor. Inom Sales and Customer Care finns tre team och till teamet som ansvarar för nyförsäljning söker vi nu ytterligare en person. 

Som Account Manager kommer du att till större delen av arbetstiden ansvara för nyförsäljning av fjärrvärme och fjärrkyla samt också försäljning av tilläggsprodukter och energitjänster till våra företagskunder.

Din profil
För att lyckas i rollen som Account Manager ser vi att du har:
- Fullgjord högskole- eller universitetsutbildning inom försäljning eller motsvarande 
- 3-5 års erfarenhet inom försäljning, framförallt inom nykundsbearbetning 

Det ses som meriterande om du även har: 
- Tidigare erfarenhet av arbete inom energibranschen eller inom fastighetsbranschen 
- Goda kunskaper i Officepaketet 
- Vana att arbeta i CRM/affärssystem 

Som person ser vi att du är social och kommunikativ. Du triggas av kontakten med människor och att du genom dessa kontakter kan se nya lösningar och affärsmöjligheter. För att lyckas i rollen är det viktigt att kunna lyssna och identifiera ett behov hos kunden. Du måste vara organiserad och kunna prioritera vad som är mest viktigt för stunden. Du gillar dessutom att arbeta och agera stöttande till kollegor.

Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten som Account Manager via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Eklund på telefon 040 611 07 70. 

Välkommen med din ansökan!

Logga

ACCOUNT MANAGER INOM VÄRME- OCH KYLA

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-11

Ansök nu

Dela detta jobb