saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Key Account Manager till Leeads

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Key Account Manager till Leeads

Om Leeads
Under de senaste elva åren har Leeads växt till ett av de största bolagen i Sverige inom digital media och står nu inför nästa stora kliv. Sedan 2010 har Leeads hjälpt svenska publicister att utveckla och sälja deras kommersiella plattformar. Det är display, impactformat, native, programmatisk handel och inte minst deras storsatsning på förstapartsdata där de siktar på att bli ledande i Sverige. Idag jobbar de bland annat med Breakit, Fotbollskanalen, Köket, stora delar av svensk nyhetsmedia och många fler. Leeads hjälper dem med annonshantering, teknik och affärsutveckling - men främst med att sälja display, native och kreativa lösningar till olika annonsörer som VW, Disney och Samsung. Leeads är skickliga på programmatisk handel och ligger långt fram i datadriven marknadsföring.

2021 sparkade Leeads igång deras utomhussatsning och har idag 150 digitala impactskärmar, väggmålningar, vepor och Västtrafiks 2 000 spårvagnar och bussar. 2021 blev Leeads nominerade till Årets Säljorganisation av Sveriges Mediebyråer och har de blivit Gaseller vid tre tillfällen.

Om rollen
I denna roll kommer du ha personlig direktkontakt med kunder och hålla i affärer från början till slut. Du kommer att arbeta på plats på kontoret i centrala Stockholm tillsammans med ett härligt säljteam om sex personer. Leeads har lång erfarenhet av att ta in och utveckla drivna individer till att lyckas i mediebranschen. Du får en bra utbildning i hur branschen fungerar och hur Leeads lösningar bäst anpassas till deras annonsörers behov. Rollen är bred med varierande arbetsuppgifter och många spännande kunder.

Vem är du?
I denna roll är det viktigt med de personliga egenskaperna. Vi tror att du som person är utåtriktad och social. Du är intiativtagande, flexibel och ambitiös. Vi tror även att du trivs i att arbeta både i team och självständig, samt tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du är målmedveten och tävlingsinriktad, men även en teamplayer.
Du har tidigare erfarenhet av försäljning, och det är även meriterande om du har någon relevant utbildning och erfarenhet från mediabranschen.

Välkommen med din ansökan!
Låter detta som någonting som kan passa dig, eller kanske någon du känner? Då vill vi gärna få kontakt med dig! Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan så fort som möjligt. Rekryteringsprocessen hanteras av ambition:x och alla frågor relaterade till tjänsten och processen ska riktas till oss. Tveka inte på att höra av dig till oss vid frågor eller funderingar!

 

Dela detta jobb

Key Account Manager till Leeads

EdZa AB