saljjobb.se

Account manager Modernisering, KONE

Företag Kone AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-02

Ansök nu

Account manager Modernisering, KONE

Brinner du för försäljning och vill representera ett marknadsledande företag? Vi söker nu en säljare med ett utpräglat affärssinne till avdelningen Modernisering som kommer utgå från vårt kontor i Malmö.

Hos oss arbetar du med trevliga, prestigelösa och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader enligt vår vision KONE People Flow.

Din roll

I rollen som Säljare får du chansen att självständigt identifiera och uppsöka nya kunder samt utveckla och bygga kundrelationer. Du rapporterar till försäljningschef Sydväst, Modernisering.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat vara att ha kontinuerlig kontakt med olika fastighets- och förvaltningsbolag för försäljning av hissar i byggnader. Du kommer att projektleda och driva processen framåt från offert till avslut, på en växande marknad.

Du arbetar kundorienterat för att ta fram bästa lösning för varje enskild kund utefter deras behov och önskemål. Tjänsten innefattar ett fåtal resdagar per år och övernattningar kan förekomma.

Du erbjuds tjänstebil för dina kundmöten samt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning samt några års erfarenhet av att hantera hela säljprocessen vad gäller projektorienterad teknisk försäljning. Du känner dig bekväm med att hålla presentationer inför större grupper. Du uttrycker dig obehindrat på engelska och svenska i såväl tal som skrift. Vi ser att du har goda datakunskaper, då vi arbetar i CRM-system samt MS Office. För denna tjänst är B-körkort ett krav.

Som person är du förtroendeingivande, driven och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en utåtriktad teamspelare. Ditt affärsmannaskap genomsyrar arbetet och resulterar i långsiktiga relationer.

Våra värderingar glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera och samarbete för framgång är självklarheter för dig.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 13e september 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta Försäljningschef Per Svantesson 070 520 30 11. Vid frågor om din ansökan kontakta rekryteringsspecialist Sophie Tigerhielm Rezaei 010- 2184012

Välkommen med din ansökan!

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder säkra och lättillgängliga förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. 2015 omsatte KONE 8,6 miljarder euro och hade ungefär 50 000 anställda i över 50 länder. Läs mer om oss på www.kone.se

#LI-SCA

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

Dela detta jobb

Account manager Modernisering, KONE

Kone AB