saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

ACCOUNT MANAGER RITUALS – DENMARK B2B

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-22

Ansök nu

ACCOUNT MANAGER RITUALS – DENMARK B2B

Exakta Group AB är ett av de ledande grafiska företagen i Sverige med både stora privata och offentliga kunder. Exaktas koncept bygger på det lilla företagets engagemang med det stora företagets resurser. Korta beslutsvägar i en ägarledd koncern skapar en handlingskraftig organisation där förändring är ett naturligt tillstånd för fortsatt framgång.

Ett av driftsbolagen inom koncernen, Exakta Brandhouse, innehar den nordiska B2B agenturen för varumärket Rituals. Då vi befinner oss i en expansiv fas inom bolaget behöver vi stärka upp vårt team med en Account Manager för den danska marknaden.

Om rollen:

Som Account Manager svarar du för en egen kundstock samt arbetar aktivt och strukturerat för att attrahera nya kunder till våra olika kundsegment. Ekonomisk målsättning sätts upp genom årsbudget. Som stöd finns en backoffice funktion i bolaget i form av en Sales & Marketing Coordinator.

Ett antal resdagar per år ingår i tjänsten i samband med mässor, events och planerade kundbesök, men vi ser att merparten av din arbetstid är förlagd till vårt kontor i Malmö.

Om dig:

Vi söker dig som älskar att göra affärer då ditt affärsmannaskap är helt avgörande för rollen som Account Manager. Du är en självständig och stark individ som gärna tar egna initiativ och trivs med eget ansvar. Du är driven av prestation och sätter alltid kunden främst och såklart har du en stor passion för varumärket Rituals. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom / eller som leverantör till den danska profilreklambranschen. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och ett stort engagemang för det du gör, och du trivs med att ha många olika kontaktytor både internt och externt. Du har en förmåga att självständigt lösa problem och hitta nya, effektivare vägar framåt.

Då vi är ett bolag med väldigt stort kundfokus, där mötet med kunden är viktigt, behöver du vara engagerad och gilla att jobba i ett bolag med högt tempo och innovativt tänkande.

I din roll på Exakta kommer det finnas möjligheter att växa och få ett större ansvar om vilja och prestation finns.

Rollens huvuduppgifter:

• Upprättande av årsbudget

• Upprättande av införsäljningsplan i linje med bolagets marknadskalender

• Ansvara för bolagets marknadsaktiviteter på den danska marknaden (mässor, event, nyhetsbrev, utformande av kampanjer etc.)

• Diverse avrapportering internt och externt

• Uppföljning av aktuella kundavtal

• Strategidagar samt Brand Training Rituals

• Nykundsförsäljning

Krav:

• Mycket goda kunskaper i Office 365

• Obehindrat tala och skriva på danska och engelska

• Erfarenhet av B2B försäljning

• B-körkort

Meriterande:

• Erfarenhet av den danska profilreklambranschen

Placering & Start

Företaget har sitt huvudkontor i Malmö där även tjänsten är placerad och start sker enligt överenskommelse.

Ansökan & Frågor

Är du intresserad av tjänsten bör du söka snarast då urval sker löpande. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Carsten Olausson, telefon 040-631 43 11.

Om företaget:

Exakta Group har med våra 250 medarbetare tagit positionen som Sveriges största grafiska företag. Med huvudkontor i Malmö och verksamhet i Hässleholm, Borås, Lidköping, Karlstad och Stockholm kan vi möta våra kunder lokalt, där vi bygger nära relationer. Exakta är ett privatägt företag, där ägarna också är operativt delaktiga. Verksamheten präglas av entreprenörskap, där vi hellre ser möjligheter än hinder. Genom en platt organisation, med medarbetare som får ta egna beslut, har vi skapat en kultur av god gemenskap och en känsla av att vi är bäst i förändring. Vi är stolta över tryck på papper, men också fullt fokuserade på att utvecklas vidare för att möta våra kunders framtida behov. Vår värdegrund bygger på Långsiktighet, Passion, Mod, Ansvar och att vi är det vi heter, Exakta.

Dela detta jobb

logo
ACCOUNT MANAGER RITUALS – DENMARK B2B

Workspace Recruit