saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Account Manager / Säljare till nyetablerade Linden-IT

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-23

Ansök nu

Account Manager / Säljare till nyetablerade Linden-IT

Är du en person med inställningen om att bli bäst på det du gör? Trivs du i utmanande situationer med högt uppsatta mål där du får gå utanför din comfort zone? Vill du starta din karriär inom försäljning på ett internationellt bolag som ska etablera sig i Sverige under hösten 2022? Linden-IT är ett väletablerat holländskt bolag som söker en driven och engagerad junior säljare till deras filial i Stockholm!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Linden-IT.

Om företaget

Linden-IT är ett snabbt växande IT-bemanningsföretag från Nederländerna med internationella ambitioner som anställer junior och erfaren IT-personal. De anställda konsulterna erbjuds traineeprogram samt intressanta projekt hos ett stort urval kunder i Nederländerna. De har över 500 anställda och växer fortfarande, huvudkontoret är beläget i Amsterdam och de har tidigare haft liknande företag i Sverige. Därav vet de att det finns en stor marknad för deras tjänster här i Stockholm och förbereder nu öppningen av en ny filial av Linden-IT här till slutet av 2022. Därmed har du nu chansen att bli en av deras första anställda med stor möjlighet att snabbt växa och utvecklas inom företaget.

Arbetsuppgifter

Som säljare på Linden-IT ansvarar du för att sälja företagets bemanningstjänst till olika kunder. Du ansvarar därmed för att bygga upp din egen kundbas genom nykundsbearbetning. Du ansvarar för hela säljprocessen, från ax till limpa, vilket betyder att du prospekterar, bokar möten och stänger affärer ute hos kunder. Du arbetar med verktyg som LinkedIn Sales Navigator samt följer upp potentiella kunder som finns i CRM-systemet Salesforce genom att ta kontakt med företags IT- eller HR-ansvarige. Väl i kontakt med kund ansvarar du för att introducera företagets tjänster, göra behovsanalyser, prisförhandla och presentera potentiella konsulter som finns tillgängliga för dem. Du kan även komma att ansvara för att organisera jobbintervjuer mellan konsulten och företaget och blir det en match är det även du som kontinuerligt följer upp kund och konsult under uppdraget. På sikt har du stora möjligheter att utvecklas och växa in i mer seniora roller med större ansvar.

• Prospektering, nykundsbearbetning, sluta avtal
• Sälja in Linden-IT:s tjänster
• Följa upp konsulter och kunder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Linden-IT tror på potential och driv framför erfarenhet. Med rätt inställning och anda samt driv och passion för försäljning, relationer och affärer, tror vi att du kan komma hur långt som helst.

Vi tror att du antingen har en eller flera av nedan erfarenheter:
• Erfarenhet av B2B försäljning
• Erfarenhet av rekryterings- och/eller bemanningsbranschen
• Avslutad eftergymnasial utbildning på universitet eller högskola

Övriga krav:
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

I rollen som säljare pratar du med många personer dagligen därför räds du inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en väldigt god kommunikativ förmåga och har lätt för att anpassa dig och din kommunikation efter person och situation. Vidare är du nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva ditt arbete framåt. Du är resultatfokuserad, målmedveten, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem med en stark vilja att göra affärer.

Övrig information

Start: November 2022
Plats: Stockholm, centralt
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, AM, Sales, Sales associate, Salesforce, Nykundsbearbetning, sälj, säljare, heltid, Stockholm, startup, Linden-IT, LinkedIn Sales Navigator, CRM, SalesForce

 

Dela detta jobb

logo
Account Manager / Säljare till nyetablerade Linden-IT

Bravura