saljjobb.se

Vi söker en kollega som älskar försäljning och som vill vara med på vår framgångsresa.
 Vi på Centric Göteborg växer och nu letar vi efter en Account manager som vill vara delaktig i ett framgångsrikt team!

Arbetsuppgifter
Som Account Manager tar du över ett antal befintliga kunder men ansvarar också för att bygga upp en egen kundstock. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen av IT konsulter från bokat möte till avslut och till din hjälp har du förutom närmsta chef , erfarna konsultchefer och rekryterare. Du planerar också dina egna kundanpassade aktiviteter och events.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som har något/några års erfarenhet av försäljning inom IT med goda resultat. Du är trovärdig, professionell och personlig i din framtoning, har gott om energi och är en lagspelare som sätter laget före jaget.
 Du bör ha en examen från universitet eller högskola eller motsvarande - gärna med inriktning IT/teknik eller försäljning. Vi förutsätter att du har generellt goda IT-kunskaper och är van att använda de vanliga Officeprogrammen och något CRM-system.
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett ambitiöst gäng med mycket värme och humor. Vi har korta beslutsvägar och du blir delaktig i regionalt strategiarbete och planering. Vi har generöst friskvårdsbidrag samt betald träningstimme.

Vårt kontor ligger på Lindholmen i Göteborg. Joina vårt team i Centric familjen och häng med på resan mot målen 2020.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Linda Hansen Gjerling på tfn: 0734-159369 eller linda.hansen-gjerling@centric.eu

Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Account Manager som älskar försäljning

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-28

Ansök nu

Dela detta jobb