saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Account Manager som vill vara med på en tillväxtresa!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

Account Manager som vill vara med på en tillväxtresa!

I rollen som Account Manager hos Scandic Logistic får du vara med på en tillväxtresa där du kan göra stor skillnad! Detta är rollen för dig som inte är rädd för att lyfta luren, inte ger sig, vill utvecklas och längtar efter att få vara med och bygga upp något från grunden!

Scandic Logistic är ett dotterbolag till väletablerade Scandic Trans och planerna på tillväxt är stora. Vi är redan en bit på väg, men du är pusselbiten som saknas för att ta detta till nästa nivå. Tycker du att försäljning är bland det roligaste som finns, är initiativtagande och handlingskraftig, är en relationsskapande person som vet att kommunikation är nyckeln till framgång kan detta vara jobbet för just dig!

Lokalisering: Helsingborg

Om tjänsten

Vi är bolaget som ger det lilla extra, som ser till att våra kunder är otroligt nöjda och som står för det vi lovar. Vi tar oss an utmaningarna och vi löser våra kunders behov. I rollen som Account Manager får du jobba med kunder som har väletablerade namn, och främst hanterar vi temperaturreglerande transporter, farligt gods och värdegods. Våra kunder har transporter inom hela Europa och vi hjälper dem ta fram den bästa lösningen för att göra detta.

Du blir den tredje personen till ett team som förväntas växa mycket den kommande tiden. Du kommer att arbeta nära din chef och du får möjlighet att lära dig allt inom branschen, vara delaktig i siffrorna och komma med idéer. Det här är rollen för dig som vill vara med att bygga upp ett framgångsrikt bolag.

Stor del av din arbetsdag kommer du att styra över själv. Men i stora drag kommer några av dina spännande arbetsuppgifter att vara:

  • Prospektera nytt och bygga upp en egen kundstock

  • Växa på befintliga kunder genom merförsäljning på nya marknader

  • Lyfta luren och se till att relationer skapas och underhålls

  • Ha fysiska möten, skapa relationer och presentera lösningar

  • Ta fram priser, förhandla och sluta avtal

  • Göra de rätta sakerna som leder fram till affär, dock behövs tålamod då säljcykler kan vara långa

Vem är du?

För att ta dig an denna roll så vill vi att du har jobbat med försäljning och nykundsbearbetning sedan tidigare. Dock kan du vara relativt ny på det men ha den rätta personligheten, då vi mer än gärna lär upp dig och ger dig den kunskap som behövs.

För att lyckas och trivas maximalt drivs du av att bygga och är målinriktad. Du är inte det minsta rädd för att lyfta en telefon och du vet att kommunikation är det viktigaste för att lyckas. Du förväntas agera på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du är medveten om dina egna styrkor och utvecklingsområden och flaggar alltid i tid när du behöver hjälp.

Du är också flytande i svenska och engelska.

Om Scandic Logistic och Scandic Trans

Från A till B. Visst låter det enkelt, men bakom varje lyckad transport finns det en erfaren transportör som förstår kundens behov hela vägen. Den tryggheten hittar du hos oss. Vi har bedrivit internationella landsvägstransporter i Skandinavien och Europa i drygt trettio år med fokus på säkerhet, punktlighet och pålitlighet. Hos oss får du alltid samma personliga känsla och service – oavsett om du vill transportera varmt, kallt, farligt gods eller i expressfart.

Har du inte redan fått en go känsla för vem vi är så gå in på vår hemsida https://www.scandictrans.fi/framsida/

Ansökan

Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 5/12 2021. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se

Dela detta jobb

logga
Account Manager som vill vara med på en tillväxtresa!

Roi Rekrytering Sverige AB