saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Account Manager till ALSO - The Technology Provider

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-04

Ansök nu

Account Manager till ALSO - The Technology Provider

Har du ett stort Tech-intresse och tidigare butiks- eller säljerfarenhet? Trivs du med breda sociala kontaktytor och att samarbeta med både kunder, leverantörer och kollegor? Vår kund ALSO söker nu en Account Manager till deras kontor i Kista. Uppdraget sträcker sig från mitten på december i fyra månader framåt med goda chanser till förlängning. Låter det en tjänst för dig? Skicka in din ansökan idag!

Om tjänsten

ALSO är en av de ledande teknik- och lösningsleverantörerna för ICT-industrin som för närvarande är representerad i 27 länder i Europa och totalt 90 länder över hela världen via PaaS-partners.

ALSOs-ekosystem erbjuder cirka 110 000 återförsäljare hårdvara, programvara och IT-tjänster från mer än 700 leverantörer i över 1340 produktkategorier. ALSO är ett fullservice företag och i den cirkulära ekonomins andan tillhandahåller företaget tjänster från utleverans av nya till återtag av gamla enheter från en enda källa. ALSO har tre affärsmodeller: Supply-divisionen består av transaktionsutbudet av hårdvara och mjukvara. Solution division stöder kunder i utvecklingen av kundanpassade IT-lösningar. Prenumerationsbaserade molnerbjudanden samt plattformar för cybersäkerhet, virtualisering och AI är fokus för serviceområdet.

Företaget sitter i fräscha, ljusa lokaler i Kista. Du kommer att tillhöra sälj-teamet som består av 15 personer men arbeta extra nära en kollega.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start i mitten på december och sträcker sig fyra månader framåt med goda chanser till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Du erbjuds

 • Ett arbete på ett spännande, modernt och växande bolag med högt i tak och familjär stämning
 • En öppen kultur med engagerade och hjälpsamma kollegor i blandade åldrar
 • Möjlighet att ibland arbeta hemifrån

Arbetsuppgifter

Som Account Manager kommer du att bland annat arbeta med att

 • Hjälpa befintliga företagskunder via telefon och mail med frågor som bland annat rör produkter, leveranser och offerter
 • Arbeta rådgivande och proaktivt med försäljning mot befintliga kunder över telefon

Vi söker dig som

 • Har tidigare butiks- eller säljerfarenhet
 • Har intresse och kunskap inom Tech
 • Har goda kunskaper i Office-paketet

Det är meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll

Som person är du driven med en god känsla för service och sälj. Du trivs med att arbeta i en fartfylld roll där du hanterar många olika kundkontakter. Vidare har du en problemlösande inställning och har lätt för att ta dig an en rådgivande roll gentemot kunder.

Övrig information

 • Start: Mitten på december

 • Omfattning: Heltid i fyra månader framåt med goda chanser till förlängning

 • Placering: Kista, Stockholm. För närvarande sker arbetet mestadels hemifrån.

 • Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

För mer information, besök: Alsos hemsida.

 

Dela detta jobb

Account Manager till ALSO - The Technology Provider

Academic Work