saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Account Manager till Curoflow

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Account Manager till Curoflow

Har du erfarenhet av B2B försäljning? Vill du arbeta på ett innovativt företag som är i en spännande tillväxtfas där utvecklingsmöjligheterna är stora? Just nu söker vi en driven och självgående Account Manager som vill vara med och digitalisera vårdsektorn i det snabbväxande health tech bolaget Curoflow.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Curoflow.

Om företaget

Curoflow strävar efter att hjälpa vården, hjälpa människor. Deras mission är att kraftigt reducera vårdköer, förenkla vårdpersonalens arbete och tillgängliggöra morgondagens digitala verktyg på ett klokt sätt. Med viljan att kombinera vård, omsorg och teknik arbetar Curoflow flerdimensionellt för att lösa såväl digital patientkommunikation, automatisering och olika vårdflöden. Deras syfte är att förbättra vården för miljontals människor runt om i världen. Här arbetar människor som brinner för att förbättra. De drivs av möjligheten att bidra till samhället och lägger stor tonvikt på den mänskliga aspekten.

Hos Curoflow får du vara ansiktet utåt och ha en av de viktigaste rollerna i organisationen. Curoflow är ett innovativt företag där det finns utrymme för stora utvecklingsmöjligheter. Här blir du en del av ett drivet och härligt gäng som alla jobbar mot samma mål som är internationalisering med snabb tillväxt.
I din arbetsgrupp ingår kundansvariga, affärsutvecklare och en säljchef. Kontor finns i Stockholm och även i Jönköping, varav denna tjänst kommer att tillhöra.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager på Curoflow blir du en nyckelperson i teamet. Du får stora möjligheter till personlig samt professionell utveckling. Du kommer att driva dialoger med privata och offentliga vårdgivare, regioner och kommuner kring deras digitala transformationsresa. Rollen innebär att vara passionerad inom försäljning, skapa nya kundrelationer och avtal, med stöd av kompetenta och drivna kollegor. Att arbeta enligt uppsatta mål med syfte att bidra till ökad expansion och kundnöjdhet. Du sitter i förarsätet under hela försäljningsprocessen, inklusive presentationer, demos, förhandlingar, undertecknande av kontrakt och upphandlingar. Väl i kontakt med kund ansvarar du för att introducera företagets tjänster, fastställa kunders affärsverksamhets- och utrustningsbehov.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
• Prospektering, nykundsbearbetning,
• Utveckla relationer med potentiella kunder samt underhålla befintliga kundrelationer
• Identifiera och ta kontakt med kunder på målmarknaden.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Erfarenhet av nykundsbearbetning
• Minst tre års erfarenhet av B2B försäljning
• Van att arbeta i CRM-system
• Stort affärsfokus och drivs av att göra affärer
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Vi ser att du är initiativsökande, förtroendeingivande och har ett stort lösningsfokus. Du motiveras av att arbeta för någonting meningsfullt och uppskattar dynamiken i ett snabbväxande bolag - vilket kräver ett flexibelt arbetssätt. För att lyckas i rollen är du motiverad av att nå högt uppsatta mål och utmaningar. Du arbetar hårt för att uppnå dem med en stark vilja att göra affärer. Du har ett genuint intresse för affärer och strävar efter att strukturerat bygga långsiktiga kundrelationer. Vidare har du ett intresse för digitala lösningar som placerar kunderna i framkant på marknaden. I övrigt är du en kombination av vinnarskalle – lagspelare som inte ger upp i första taget.

I rollen som Account Manager pratar du med många personer dagligen därför räds du inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en väldigt god kommunikativ förmåga och har lätt för att anpassa din kommunikation efter person och situation. Vidare söker du tjänsten med en tydlig bild om varför du vill arbeta hos just Curoflow!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, säljare, b2b, försäljning, Jönköping, Curoflow, Nykundsbearbetning, kundrelationer, tillväxtbolag, sälj, heltid, försäljare

 

Dela detta jobb

logo
Account Manager till Curoflow

Bravura