saljjobb.se

DLL

DLL har specialiserat sig på tillgångsbaserade finansiella lösningar för tillverkare av utrustning, återförsäljare och distributörer i jordbruk, livsmedel, sjukvård, clean technology, transport, bygg-, industri- och office teknologiindustrin. Vi är verksamma i mer än 35 länder för att göra det möjligt för företag att skaffa och använda de tillgångar de behöver för att bidra meningsfullt till världen. Vårt erbjudande inkluderar leverantörsfinansiering, kommersiell finansiering, livscykel asset management, konsumentkrediter, leasing och factoring. För mer information om vår organisation, besök www.dllgroup.com.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Account Manager kommer du utveckla och skapa nya samarbetspartners för att sälja finansieringslösningar inom DLLs affärsområde entreprenad, skog och lantbruk (Hard Asset) på den svenska marknaden. Du blir ansvarig för att initiera, utveckla och upprätthålla kommersiella kontakter med nya partners. Du ansvarar fritt för ditt eget arbete som att boka dina egna möten, direktkontakt med slutkund, avsluta affärer och förvalta dina partners. Du rapporterar till Sales Manager HA Sweden och du kommer vara en del utav ett säljteam på 4 personer plus säljsupport.

Dina erfarenheter och kvalifikationer

Till rollen som Account Manager söker vi dig som har erfarenhet av B2B-försäljning inom tjänsteförsäljning. Det är ett plus om du har erfarenhet från vår bransch alternativt arbetat inom lantbruk- eller entreprenadbranschen. Vi är ute efter en person med ett starkt driv som älskar att göra affärer. I din säljprofil är du metodisk och du har förmågan att se och arbeta utifrån ett paraplyperspektiv. För dig är det viktigt att vårda befintliga relationer men du är också angelägen om att utveckla nya. Det ligger i din natur att vara energisk och hålla en hög aktivitetsnivå då du trivs som bäst ute hos dina partners. Du tror på att arbeta nära och att alltid leverera en hög servicegrad för att bli en självklar samarbetspartner. Du vill gärna utvecklas ytterligare och ser möjligheten med internationella kontakter som kan hjälpa dig att växa. Det är meriterande om du har en relevant universitetsutbildning samt ett krav att du kan flytande svenska och engelska.

Vi erbjuder

Inom DLL, anser vi att människorna är vår största tillgång. Det är därför du ska behandlas som en medlem, inte enbart en anställd. Tillsammans skapar vi en informell, men professionell atmosfär som är svår att hitta någon annanstans. Vi uppmuntrar också medlemmar att söka den bästa kompetensen inom alla våra kontor, ju mer nätverks vi är som en organisation, desto effektivare kan vi vara på att se mer än en kund, och att arbeta hårdare som en partner.

Alla medlemmar får

  • Två arbetsdagar per år att vara volontär för en lokal välgörenhet
  • Hälsa och välbefinnande program
  • Flexibla arbetstider med möjlighet att arbeta hemifrån (inom ansvarsområde)
  • Karriärmöjligheter: online-lärande och utvecklingsprogram
  • Kollektivavtal med attraktiva pensions- och försäkringspaket

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 31 maj 2019
  • Skicka dina ansökan via www.workingatdllgroup.com
  • För mer information, kan du kontakta Rakel Jarl, HR Business Partner Nordic via +46 (0) 73-201 76 45.

Account Manager till finansbranschen

Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb