saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Account Manager till Vattenfall Sales Nordic

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-10-24

Ansök nu

Account Manager till Vattenfall Sales Nordic

Vill du vara med och stärka vår säljorganisation, med kund- och affärsansvar för Vattenfalls företagskunder? Vi söker nu en Account Manager till enheten Reseller clients inom Företagsförsäljning.

 

Som Account Manager kommer du ha ansvar för försäljning av el och samarbeten med Energibolag, främst i Väst- och Mellansverige. Till dina arbetsuppgifter hör att främst utveckla relationer med våra nuvarande kunder men också att bearbeta nya kunder.

 

I din roll har du kontinuerligt kontakt med kunderna för att stärka relationen och för att stödja kundernas arbete på deras slutkundsmarknad. Arbetet innebär kontakt och samarbete med flera delar av kundernas organisation, bl a med VD, marknadschef, säljare och kundservicepersonal.

 

Som en del av försäljningsarbetet gör du offerter och förhandlar avtal. Rollen ger dig stora möjligheter att använda din kunskap, erfarenhet och kreativitet för att finna affärslösningar med största möjliga kundnytta och lönsamhet för såväl kund som för Vattenfall.

 

Om organisationen

Vattenfall Sales Nordic erbjuder våra kunder ett brett produktutbud inom energiområdet. Vi verkar på en starkt konkurrensutsatt och dynamisk marknad Vi hjälper våra 1,3 miljoner kunder (företagskunder, partners och energibolag) till smartare energilösningar genom att fånga upp deras behov; ambitionen är att de ska uppleva att Vattenfall som den mest förtroendegivande och kompetenta partnern på marknaden.

Vattenfall Sales Nordic är en nordisk organisation där våra medarbetare arbetar i en dynamisk och kundnära miljö. Våra medarbetare är vår styrka, därför erbjuder vi spännande arbetsuppgifter och bra förmåner.

 

Kvalifikationer

Erfarenhet och kunskaper inom energibranschen är en förutsättning. Det är önskvärt att du har lång erfarenhet av komplex/konsultativ försäljning och gärna att du har en högskoleutbildning inom teknik eller ekonomi. Förutom svenska kan du uttrycka dig väl på engelska. Du trivs med att skapa och utveckla relationer, bygga förtroende och leverera lösningar. Du är affärsmässig, analytisk och har förmåga att självständigt driva dina processer framåt.

 

Placeringsort

Trollhättan alternativt Solna

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 19 sept 2022. Urval sker fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till sista ansökningsdag.

 

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Brinck, 070-551 19 69. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Cecilia Wijkman, cecilia.wijkman@vattenfall.com

 

Fackliga representanter i Sverige, kontaktas via växel 08-739 50 00 – Per Svensson (Akademikerna), Jens Morell (Unionen), Cecilia Bodin (Ledarna), Michael Mukka (SEKO).

 

Vi erbjuder dig

• En spännande bransch och en arbetsgivare med en tydlig vision om att arbeta för ett fossilfritt liv inom en generation

• En arbetsplats med många engagerade och drivna kollegor

• Möjlighet till distansarbete och flexibla arbetstider för att underlätta en god balans mellan arbete och fritid.

• Fri arbetshälsovård, rabatter på hälso- och välbefinnande samt friskvårdsbidrag

• Tillgång till gym och idrottsföreningar där Idrottsföreningen anordnar aktiviteter och turneringar i de flesta sporter – året runt. Utöver idrott finns även en stor gemenskap inom många olika områden, bl.a. konst och musik.

 

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Dela detta jobb

Account Manager till Vattenfall Sales Nordic

Vattenfall AB