saljjobb.se

logga

Accounting Manager till Arvato

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-15

Ansök nu

Accounting Manager till Arvato

Vill du arbeta med redovisning på ett framgångsrikt, globalt bolag som satsar på tillväxt och digitalisering? Vi söker nu efter en ny kollega till vårt accounting team! I denna roll kommer du vara en central del av organisationen där du även tillhör en större avdelning bestående av ekonomiassistenter i vårt Nordiska Shared Service Center. Om du har ett driv att utvecklas och har god erfarenhet inom redovisning kan du vara rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning

Du kommer i denna roll arbeta tillsammans med övriga teamet för att stötta verksamheterna inom divisionen med att upprätta, sammanställa och kvalitetssäkra finansiell information och rapporter från våra system. Du kommer ha dagliga internationella kontaktytor vilket ställer krav på att du är bekväm med att kommunicera både muntligen och skriftligen på engelska, viket är vårt koncernspråk. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

- Månads-, kvartals- och årsbokslutsarbete samt hantering av redovisningsfrågor inom K3 och IFRS
- Hantering av moms, skatt och deklarationer
- Delta i månatliga och kvartalsvis rapportering till koncernen enligt IFRS
- Upprättande av årsredovisningar
- Övrig analys och rapportering för interna och externa syften
- Delta i projekt inom såväl avdelningen som över landsgränserna inom divisionen

Du kommer tillhöra ett team om 12 personer där du rapporterar till Director Operational Finance & Accounting. Tjänsten är baserad i Varberg och ingår i vårt ekonomiska Shared Service Center.

Vem är du?

Vi ser att du har en högskoleutbildning inom ekonomi samt 3 – 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att axla denna roll har du erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning och bokslutsarbete. Har du tidigare arbetat i en internationell miljö och/eller arbetat med revision är det positivt. Erfarenhet av SAP är även det meriterande. Vidare är du en van användare av Excel.

Som person är du positiv och flexibel med ett eget driv. Du tar stort ägandeskap av dina arbetsuppgifter och trivs med att kommunicera öppet såväl internt som externt. Du är van vid att arbeta mot deadlines och uppsatta mål samt kan variera mellan att arbeta såväl självständigt som del i team.

Du erbjuds

Hos oss erbjuds du en utmanande vardag i en växande organisation som investerar kraftigt i de nordiska länderna. Trivs du att arbeta i en dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter är detta rollen för dig!

Om verksamheten

Det finns ingenting enkelt med finansiella tjänster. Så vi på Arvato Financial Solutions är stolta över att kunna hjälpa såväl internationella som lokala företag genom den komplexa finansiella världen. Våra kunder kan sälja skor via e-handel eller erbjuda telekommunikationstjänster – våra tjänster garanterar en effektiv kreditförvaltning för bästa möjliga finansiella resultat. Våra cirka 7 500 anställda löser nya, komplexa utmaningar vad gäller betalningar varje dag på ett smart, analytiskt sätt och med ett öga för varje liten detalj. Tack vare vår närvaro i cirka 20 länder med fokus på Europa och Amerika kommer vanligtvis det rätta jobbet att finnas i närheten. Innovate Yourself.

Start

Så snart som möjligt enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Arvato Finance med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på telefonnummer 0761 – 83 55 24 alternativt maria.holmberg@jurek.se

Dela detta jobb

logga
Accounting Manager till Arvato

Jurek