saljjobb.se

Accounting Manager till OctoFrost i Malmö

Företag Mpya Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-27

Ansök nu

Accounting Manager till OctoFrost i Malmö

Är du en prestigelös och ambitiös Accounting Manager med en stark vilja att vara med och utveckla?  Gillar du att arbeta i en familjär miljö som är präglad av snabb tillväxt och där förändring är en del av vardagen? Då kan detta vara rätt tjänst för dig. OctoFrost fortsätter sin expansionsresa och söker nu en ambitiös, engagerad och ödmjuk lagspelare. 

I rollen intar du en viktig funktion hos OctoFrost där du huvudsakligen kommer att hantera följande arbetsuppgifter:

  • Månadsbokslut och årsbokslut med tillhörande koncernredovisning och redovisning/löpande bokföring för de internationella dotterbolagen.
  • Projektredovisning och successiv vinstavräkning
  • Delaktighet i det årliga budgetarbetet och löpande prognosarbetet.
  • Arbeta med fördelningsnycklar/kostnadsdrivare i hela koncernen.
  • Hantering av skatter och momsredovisning för alla legala enheter.
  • Lagerredovisning

OctoFrost Group har idag ca. 50 anställda. Du rapporterar till CFO och arbetar nära Business Controller. Du har även kontakt med resterande medarbetare inom bolagen då du supporterar dina kollegor vid olika frågor. Tjänsten är placerad på det trevliga huvudkontoret i Malmö.

Vem söker vi?
Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande och har flera års erfarenhet i ekonomrollen varav några års arbete med projektredovisning och successiv vinstavräkning. Du har erfarenhet från en internationell organisation och gärna tillverkande företag. Du har ett stort systemintresse och har goda kunskaper i Excel. Vidare tycker du om att skapa processer och rutiner. Sist men inte minst har du ett stort affärsintresse och förstår hur olika delar hänger ihop inom affären och redovisningsområdet.

Du är en positiv och prestigelös person med mycket energi som blickar framåt och arbetar proaktivt och lösningsorienterat. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är drivande, samt håller god kvalitet på det arbete som du utför. Vidare är du strukturerad och analytisk, drivs av att identifiera förbättringsområden och kan arbeta mot uppställda deadlines med bibehållen kvalitet. Du har gott ordningssinne och fungerar i ett högt arbetstempo.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar OctoFrost med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på telefon 0703-755075, mail kristina.bennet@mpya.se eller Per Cato på tel. 0703-009729 på mail per.cato@mpya.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarig rekryterare

Kristina Bennet

kristina.bennet@mpya.se

0703-755075

 

 

Dela detta jobb

Accounting Manager till OctoFrost i Malmö

Mpya Finance