saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Administratör / Orderadministratör

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Administratör / Orderadministratör

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Skandinavisk Kommunalteknik har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Skandinavisk Kommunalteknik en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Fyra decennier och över 600 000 installationer senare så kan Skandinavisk kommunalteknik titulera sig marknadens ledande förmedlare av avloppssystem. Deras originalprodukt Tryckavloppet LPS är numera ett naturligt inslag i många fastigheter i hela Europa.
Framgångskonceptet stavas kvalitet, hållbarhet och kunskap. Där dem hjälper kunden hela vägen, med allt från rådgivning och projektering till byggledning och dimensionering. Kommuner, samfälligheter och enskilda anläggningar- LPS är ett flexibelt tryckavloppssystem som går att skräddarsy för alla scenarion. En lösning som med fokus på hållbarhet och minimalt klimatavtryck banat väg för ett bolag i framfart.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör ansvarar du huvudsakligen för beställnings- och orderhantering. Du sitter som första kontakt ut mot företagets kunder, och mottager och hanterar en stor variation av beställningar. Du arbetar därtill med orderläggning och säkerställer att kundorder, såväl som nya kunder administreras och registreras i affärssystemet. Utöver kund- och orderhantering kommer arbetet innebära annan administrativ dokumentation, så som att säkerställa att affärssystemet är uppdaterad vad gäller artikellistor och priser. Det är en bred roll med många kontaktytor, där du utöver extern kontakt även arbetar i nära samarbete med lager och sälj.
I rollen som administratör kommer du att tillhöra bolagets Back Office avdelning, vilken bland annat utgörs av funktion inom order, administration och inköpt. Du kommer att ingå i ett litet team som präglas av en stark kultur och högt i tak. Du erbjuds en gedigen introduktion och har kontinuerlig dialog med din närmsta chef för att säkerställa din utveckling i rollen. Tillsammans arbetar ni för att hitta bra lösningar och säkerställa nöjda kunder.

• Kundkontakt per mejl och telefon, mottaga beställningar och svara på frågor om ex priser
• Administrativa uppdrag, så som uppdatering i system och hantering av prislistor
• Registrera och offerera kundorder
•Övrig administration och dokumentation i Excel samt affärssystem
•Samarbeta med kollegor för att lösa kunds behov

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Erfarenhet av arbete inom administration och/eller kundkontakt
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• God systemvana och grundläggande kunskaper i Officepaketet

För att vara framgångsrik i rollen som administratör så ser vi att du är en strukturerad person med hög servicekänsla och har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Du är lösningsorienterad och räds inte för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Slutligen är du som person hjälpsam och ställer alltid upp för att stötta teamet, oavsett om det ingår i inom ramarna för din roll eller inte.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Täby
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Administratör / Orderadministratör

Bravura