saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Administratör sökes till RentSafe

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Administratör sökes till RentSafe

Administratör sökes till RentSafe

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du strukturerad och en fena på att arbeta administrativt? Då kan det här vara rollen för dig!

Som administratör hos RentSafe kommer du att vara ett stöd för närliggande chef med i huvudsak administrativa funktioner. Arbetet är varierande och kommer att innefatta:

• Arbete med ERP-system samt andra IT-system
• Innesälj
• Fakturering

Personprofil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt. Du är ansvarsfull och arbetar på ett organiserat samt strukturerat sätt för att alltid säkerställa hög kvalitet. Vidare har du lätt för att sätta dig in i nya datorsystem, trivs med att ge service och har en god kommunikativ förmåga.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Segeltorp eller Sollentuna.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd hos oss på PerformIQ men uthyrd till RentSafe med god chans till förlängning direkt hos kund.

Företagspresentation
RentSafe Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Ramirent AB som vilka erbjuder dig kompletta helhetslösningar inom området Väg & Trafik och trafiksäkerhet.Vår uppgift är att säkerställa en tryggare och säkrare arbetsmiljö på våra vägar så att din familj antingen färdas eller arbetar tryggare. Några exempel på arbeten vi utför är: uthyrning av trafikmaterial, upprättande av TA-planer, montering av trafikavstängningar och skalskydd, flaggvaktstjänster och tillsynsarbeten. Med hög kompetens, rätt produkter och med arbetsmiljö i fokus ska RentSafe skapa den säkraste och mest ekonomiska helhetslösningen för våra kunder och trafikanter.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Administratör sökes till RentSafe

PerformIQ