saljjobb.se

logga

Affärs- och Kundansvarig

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-26

Ansök nu

Affärs- och Kundansvarig

M3 Bygg arbetar med entreprenadverksamhet inom Storstockholm och vårt erbjudande utgår från vår affärsidé: "Med kompetens, erfarenhet och engagemang ger vi trygghet genom hela byggprocessen, vilket höjer värdena i boende – och arbetsmiljöer".

Vi framhåller att "Vi är våra projekt", då det är därifrån vi syns, verkar, visar resultat och utvärderas. Vår gemensamma värdegrund i form av hur vi vill uppfattas sker via våra ledord:
Delaktighet, Öppenhet, Flexibilitet och Förtroende. Vi är idag ca 100 anställda och nu söker vi en Affärs- och Kundansvarig till vårt huvudkontor i Johanneshov.

Om tjänsten:
Som Affärs- och kundansvarig kommer du att ansvara för bearbetning av marknaden och vara den som öppnar dörrar hos nya kunder. Du driver säljprocessen i mål och utvecklar våra kundrelationer. Du har ett nära samarbete med biträdande affärschef, vilken du också rapporterar till.

I din roll som Affärs- och kundansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
- Ansvara för nykundsbearbetning
- Ansvara för och genomföra marknadsanalyser
- Ansvara för framtagning och genomförande av marknadsplaner
- Delta/driva anbudsarbetet
- Samordna kundbearbetning med systerbolaget P9 Projekt
- Upprätthålla och förvalta befintliga kunder
- Medverka i arbetet med partnering

Om dig:
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter i entreprenad- eller konsultverksamhet inom byggbranschen. Du är kundorienterad med en förmåga att hitta nya affärsmöjligheter. Du är driven och självgående och tar egna initiativ. Du har mycket god erfarenhet av att skapa och vidareutveckla långsiktiga kundrelationer och du vårdar ditt nätverk väl.

Krav för tjänsten är:
- Erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter i entreprenad- eller konsultverksamhet inom bygg
- Affärsmannaskap
- Dokumenterad god svenska i tal och skrift
- Van användare av Officepaketet
- Körkort & bil (resor inom Stor-Stockholm)

Önskvärt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet av arbete med partnering
- Befintliga kundrelationer i Stockholm/Mälardalen

Du erbjuds:
M3 Bygg har ett gott renommé i branschen där vi värdesätter långsiktiga relationer med våra kunder och vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska trivas. Vi har låg personalomsättning, bjuder in till allehanda aktiviteter, har bra förmåner, är medarbetarägda och sitter i trevliga lokaler nära Globen. Tjänsten som Affärs- och kundansvarig är en tillsvidareanställning på heltid.

Din ansökan:
I denna rekrytering samarbetar M3Bygg med Jurek Marketing & Communication. Då urvalet sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lotta Köhler, lotta.kohler@jurek.se eller Martina Alexandersson, martina.alexandersson@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Dela detta jobb

logga
Affärs- och Kundansvarig

Jurek