saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärsansvarig IoT- Gotlands Energi

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Affärsansvarig IoT- Gotlands Energi

Här kommer du att arbeta

Att jobba i energibranschen innebär att du får vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energilandskap. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. Geab, som är en del av Vattenfallkoncernen, ska ge förutsättningar för ett hållbart Gotland och vi är fast beslutna att göra det möjligt att leva ett fossilfritt liv inom en generation. Klimatet är vår mest spännande utmaning inför framtiden. Tillsammans kan vi göra skillnad och vi behöver dig för att nå dit.

Din roll

IoT – Internet of things – är framtidens kommunikationslösning som är möjliggöraren att mäta det du vill mäta. Geab har byggt upp ett IoT-nät (Geab IoT) över Gotland och din roll blir nu att paketera, sälja och leverera IoT-affären så att det möter de gotländska kundernas behov. Med ditt teknikintresse inom dessa delar så kommer du stå för den tekniska kompetensen inom IoT, såväl strategiskt som operativt. En stor del av arbetet sker i projekt, där du är projektledare och exempelvis tar beslut om teknik- och produktval. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och säkerhetsmedvetenhet, vi är ytterst måna om att vårt arbete utförs med högsta kvalitet under säkra förhållanden.

Dina arbetsuppgifter

 • Resultatansvar för IoT-affären

 • Försäljning och rådgivning av IoT-lösningar

 • Hantering av sensorer och kommunikationslösningar för Geab IoT

 • Administration, hantering av arbetsorder och rapporteringar.

 • Felanmälan och felavhjälpning.

 • Uppföljning och rapportering av affärsområdet IoT

Du kommer att ingå i ett teamet Marknad som består av säljare, rådgivare, kommunikatör och kundservice och kundadministration. Du jobbar i team med affärsansvarig för Bredband.

Här kan du läsa mer om Geab IoT

https://gotlandsenergi.se/geab-iot/

Vi söker dig som har

 • Akademisk utbildning eller relevant erfarenhet inom området

 • Erfarenhet av försäljning och kundmöte

 • Vana av att arbeta självständigt och arbeta mot ett tydligt mål

 • Meriterande om du har erfarenhet sedan tidigare inom IoT

 • Meriterande om du har erfarenhet av att vara projektledare

Det är avgörande att du kan nå fram till respektive kund utifrån dennes förutsättningar och behov. Med kundens behov i fokus ska du kunna omsätta det i tekniska lösningar. Ett strukturerat arbetssätt med tydliga prioriteringar för att nå uppsatta mål är en förutsättning. Du är en kommunikativ, positiv och utåtriktad person med god samarbetsförmåga. Vi tror att du trivs med att driva förändringar, gärna antar nya utmaningar och kan arbeta självständigt. Du innehar goda kunskaper och är van att uttrycka dig såväl i tal som i skrift samt har B-körkort.

Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. På Geab jobbar olika yrkesgrupper och generationer sida vid sida. Vi utformar arbetsförhållanden och anställningsvillkor för att underlätta för medarbetare att kombinera arbete, privatliv och föräldraskap. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

  Placeringsort

Tjänsten är placerad i Visby.

  Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef: Oskar Lindehejd, tel: 0498-28 52 81. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare: Johan Macdonald , tel: 073-085 27 63.

  Fackliga representanter för denna tjänst är Staffan Sundström, Ledarna, tfn 0498-28 52 64. Jeanette Regin, Unionen, tfn 0498-28 50 22 och Patrik Malmquist, SEKO, tfn 0725 756 538.

  Välkommen med din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan senast den 22 maj 2022 I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services inom Vattenfall. .

  Att arbeta inom Geab innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

#LI-SE 

Dela detta jobb

Affärsansvarig IoT- Gotlands Energi

Vattenfall AB